Αποκαλυπτική η Μαριαγάπη Ξυπολιά: «Το γλιτώσαμε μου είπε ο γιατρός – Έγινε η αφαίρεση δύο μέρες μετά τη διάγνωση» (vid)

Αποκαλυπτική η Μαριαγάπη Ξυπολιά: «Το γλιτώσαμε μου είπε ο γιατρός – Έγινε η αφαίρεση δύο μέρες μετά τη διάγνωση» (vid)

Μίλησε για την περιπέτεια της υγείας της

Η Μαριαγάπη Ξυπολιά βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Όλα για τη ζωή μας» και έκανε μια αποκαλυπτική συζήτηση με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη αναφορικά με την περιπέτεια της υγείας της και συγκλόνισε με τα όσα ανέφερε.

Συγκεκριμένα, το γνωστό μοντέλο μίλησε για τις επιπτώσεις του ήλιου στο δέρμα και προχώρησε σε μία εξομολόγηση, όταν χρειάστηκε εκείνη να αφαιρέσει μία ελιά από την πλάτη της.

«Πήγα στον δερματολόγο μου, μου είπε βγαίνει ‘χθες’, φρίκαρα. Δεν είχα ιδέα. Εγώ για άλλο πράγμα πήγα και αλλού κατέληξα. Πήγα στον δερματολόγο για την ακμή μου και είπα να κάνουμε ένα τσεκ απ στις ελίτσες. Ήταν στην πλάτη η ελιά. Είμαι ένας άνθρωπος που έχει πάρα πολλές ελιές. Πήγα για μια άλλη ελιά, που φαινόταν λίγο επικίνδυνη. Είχα ψάξει λιγάκι μόνη μου την επικινδυνότητα, είχα δει ότι κάποιες ελιές που είναι ανομοιόμορφες και άλλο χρώμα, μπορεί να προκαλέσουν κάποιο θέμα», ανέφερε αρχικά.

Στη συνέχεια, εξομολογήθηκε ότι: «Έγινε η αφαίρεση δύο μέρες μετά τη διάγνωση και περίπου έναν μήνα μετά, μου λέει ο γιατρός ότι «πάλι καλά που την βγάλαμε». Έγινε βιοψία και όταν βγήκαν τα αποτελέσματα μου είπε «Μαριαγάπη το γλιτώσαμε». Στην ουσία στο μόντελινγκ το μαύρισμα μας το απαγορεύουν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ