Δυστυχώς, έγινε γνωστό για την Ελένη Χατζίδου: Δύσκολες ώρες για την παρουσιάστρια – Πλάνταξε στο κλάμα

Δυστυχώς, έγινε γνωστό για την Ελένη Χατζίδου: Δύσκολες ώρες για την παρουσιάστρια – Πλάνταξε στο κλάμα

«Η υγεία μου…»

Η Ελένη Χατζίδου το τελευταίο διάστημα βλέπουμε να αντιμετωπίζει κάποιο ζήτημα με την υγεία της, καθώς η γνωστή παρουσιάστρια λείπει συχνά από την εκπομπή, που παρουσιάζει στο Star με τον σύζυγό της, Ετεοκλή Παύλου.

Είναι γνωστό, λοιπόν μιας και η τραγουδίστρια μοιράζεται με το κοινό πολλά από όσα την απασχολούν, πως η Ελένη Χατζίδου αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα με τον αυχένα της κάτι που της έχει στοιχίσει μεταξύ άλλων και τις εντατικές προπονήσεις που έκανε.

Διαβάστε επίσης: Τι γίνεται με τα ευρωπαϊκά εισιτήρια μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου από τον Παναθηναϊκό

Το Σάββατο 25/5 η Χατζίδου μοιράστηκε μέσα από ένα insta story, πως η σημερινή ημέρα ήταν πολύ δύσκολη και επίπονη για την ίδια, καθώς το πρόβλημα στον αυχένα της εμφανίστηκε ξανά με την ίδια να ξεσπάει σε κλάματα από τις ενοχλήσεις (δείτε εδώ το δώρο που της έκανε πριν από λίγο καιρό η κόρη της).

Η νέα περιπέτεια υγείας για την Ελένη Χατζίδου

«Επιστρέψαμε σπίτι να πάμε σε παιδικό πάρτι. Δες το μάτι μου πως είναι από το κλάμα. Με έπιασε παιδιά πάλι ο αυχένας μου και είμαι να με κλαίνε και οι ρέγκες. Έχω πάρει παυσίπονα. Το Μελιτάκι πήγε στο παιδικό πάρτι με τον θείο της – πάλι καλά – γιατί θα έσκαγα αν δεν πήγαινε και εμείς με τον Ετεοκλή εδώ κλαίμε τον πόνο μας. Αυτά τα νέα. Δύσκολο πράγμα ο αυχένας», είπε η Ελένη Χατζίδου.

Δείτε εδώ το βίντεο

Πριν από δύο περίπου μήνες που ξεκίνησε η περιπέτεια της Χατζίδου με τον αυχένα της είχε κάνει ένα update μέσω instagram: «Εδώ είμαι να σας κάνω update. Με ρωτάτε τι συμβαίνει. Σήμερα πονάω λίγο περισσότερο από την αριστερή πλευρά στον αυχένα μου. Το χέρι είναι μια χαρά. Στην ουσία το χέρι χτύπησα, αλλά από το τράνταγμα, τα χειρότερα πήγαν στον αυχένα. Ξεκινάω αύριο φυσιοθεραπείες, ξεκίνησα θεραπεία με κορτιζόνη. Πολλή κορτιζόνη για 16 μέρες. Οπότε πιστεύω σιγά σιγά θα αρχίσουν να με πιάνουν αυτά που παίρνω, συν κάτι κάποια που παίρνω. Φοράω το κολάρο γιατί με βοηθάει πάρα πολύ. Δεν οδηγώ, δυσκολεύομαι»

Πηγή: Athensmagazine.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ