25 χρόνια εξαφανισμένη: Η Λίλα του Μάνθου από το «Κων/νου & Ελένης», η ζωή στην επαρχία & η εικόνα της σήμερα

25 χρόνια εξαφανισμένη: Η Λίλα του Μάνθου από το «Κων/νου & Ελένης», η ζωή στην επαρχία & η εικόνα της σήμερα

Η Λίλα, που υποδύθηκε η ηθοποιός Μαριάννα Μαρτέλη, έγινε ιδιαίτερα αγαπητή και γνωστή

Το «Κωνσταντίνου και Ελένης» εξακολουθεί να είναι επιτυχημένο μετά από 25 χρόνια προβολής και να βρίσκεται ψηλά στα ρεκόρ τηλεθέασης. Η σειρά συνεχίζει να είναι δημοφιλής και να λαμβάνει ακόμα μεγάλη επιτυχία καθώς 23 χρονιά μετά  το φινάλε της  δε σταμάτησε ούτε για μία μέρα να προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1.

Επανεμφάνιση για τη Λίλα του Μάνθου 25 χρόνια μετά

Φυσικά πρόσωπο σημαντικό και επιτυχημένος ρόλος ήταν αυτός του Μάνθου Φουστάνου. Ο Μάνθος ήταν κολλητός του Κωνσταντίνου, ο οποίος είχε μία σχέση με την Πέγκυ αλλά είχε και πολλές άλλες παράλληλες σχέσεις. Και σε όλες αυτές τις αποκαλούσε “μοναδική μου αγάπη”. Μία από τις μοναδικές αγάπες λοιπόν του Μάνθου ήταν και η Λίλα.

Η Λίλα, που υποδύθηκε η ηθοποιός Μαριάννα Μαρτέλη, έγινε ιδιαίτερα αγαπητή και γνωστή. Ωστόσο, πλέον δεν ασχολείται με την υποκριτική, αλλά όπως είχε δηλώσει και στην εφημερίδα «Πατρίς» αποφάσισε να γίνει καθηγήτρια Αγγλικών σε αθηναϊκά σχολεία μετά από 12 χρόνια στον χώρο της ηθοποιίας  εξαιτίας της οικονομικής ανασφάλειας και  υπαρξιακής κρίσης. Σήμερα εργάζεται στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης στην Ηλεία.

Η Μαριάννα Μαρτέλη ενδιαφέρεται ιδιαίτερα για τα άστεγα ζώα και την προστασία του περιβάλλοντος όντας ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη και  συμμετέχοντας ενεργά σε πολλές πρωτοβουλίες και οργανώσεις. Και 25 χρόνια μετά  δημοσίευσε μια νέα φωτογραφία της.

Πηγή: enimerotiko.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ