Εφιαλτικές στιγμές για τη Δήμητρα Λιάνη: «Ήθελαν να με σκοτώσουν…»

Εφιαλτικές στιγμές για τη Δήμητρα Λιάνη: «Ήθελαν να με σκοτώσουν…»

Οι πιο δύσκολες ώρες της ζωής της

Η Δήμητρα Λιάνη πραγματοποίησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», όπου μίλησε… για όλα, ειδικά για τη ζωή της με τον Ανδρέα Παπανδρέου.

Η τελευταία σύζυγος του ιστορικού πρωθυπουργού, που παράλληλα «κάρφωσε» την Εύα Καϊλή, αναφέρθηκε στον διαμόρφωσε τη ζωή της και την κοινή τους πορεία, με μπόλικο παρασκήνιο να υπάρχει πίσω από το γάμο τους.

Διαβάστε επίσης: Χορεύουν οι φήμες στη Euroleague: «Καλάθης στη Μονακό», «Ντόρσει για Ολυμπιακό», «Τζόουνς η Φενέρ»

Η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου αναφέρθηκε και στην λάσπη που δέχθηκε για την επιλογή της να παντρευτεί τον Ανδρέα Παπανδρέου. Εκείνος πάντα της έλεγε: «μην στεναχωριέσαι αγάπη μου». Ανάμεσα σε όσα είπε, μάλιστα, επεσήμανε πως άνθρωποι της οικογένειας την απείλησαν με την ίδια της τη ζωή.

Ήταν πολλά τα λεφτά για τη Δήμητρα Λιάνη: Ποιος αγόρασε το σπίτι της οδού Αγράμπελης – Πόσο πούλησε τη «ροζ» βίλα

Η Δήμητρα Λιάνη έγινε γνωστή, το δίχως άλλο, για το γάμο της με τον Ανδρέα Παπανδρέου, με την ίδια να έχει περάσει μια πολυτάραχη ζωή και να μην έχει παντρευτεί μονάχα μια φορά.

Πριν μερικά χρόνια η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου πούλησε τη βίλα της οδού Αγράμπελης στην Εκάλη. Ένα μήνυμά της στο Facebook και μια σειρά από παρεξηγήσεις έκαναν γνωστό το ότι η κα Παπανδρέου είπε οριστικά αντίο στη μεζονέτα που απέκτησε μετά την πώληση της ροζ βίλας στην Εκάλη.

Σε δηλώσεις της στην Espresso, αποκάλυψε πως η ίδια ζήτησε να διακοπεί το σταθερό τηλέφωνο καθώς μετακομίζει. Χωρίς να διευκρινίσει τους λόγους της απόφασής της, είπε πως έχει ήδη πακετάρει και φεύγει από τη βίλα στης Αγράμπελης.

Η νεόδμητη μεζονέτα, που είναι εμβαδού 467 τ.μ., διαθέτει κήπο 278 τ.μ. και δύο πάρκινγκ! Η τετραώροφη μεζονέτα είχε βγει, για πρώτη φορά, στο «σφυρί» το 2011 με τιμή εκκίνησης 1,2 εκατ. ευρώ, η οποία μειώθηκε στις 800.000 ευρώ κατά τον πλειστηριασμό του Νοεμβρίου 2013.

Η Δήμητρα Λιάνη εμφανίζεται να οφείλει συνολικά προς Δημόσιο και τραπεζικό ίδρυμα περίπου 500.000 ευρώ, από τα οποία ποσό της τάξης των 26.000 ευρώ είναι οφειλόμενα ενοίκια προς τη Χριστιανική Ένωση Νεανίδων (από την εποχή που κατοικούσε σε ακίνητο της μη κυβερνητικής οργάνωσης).

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ