Μαθεύτηκε η αιτιά διαζυγίου: «Αυτά έγιναν πίσω απ’τις κάμερες», αποκαλύπτει ο γνωστός δημοσιογράφος για 1η φορά

Μαθεύτηκε η αιτιά διαζυγίου: «Αυτά έγιναν πίσω απ’τις κάμερες», αποκαλύπτει ο γνωστός δημοσιογράφος για 1η φορά

Τι ανέφερε για την σχέση τους...

Ο Γιάννης Παπαγιάννης αποφάσισε να μιλήσει στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα», αναφορικά με τη λήξη της συνεργασίας μεταξύ του Γιώργου Παπαδάκη και της Μαρίας Αναστασοπούλου.

Αρχικά αναφέρει: «Μέχρι πέρσι πήγαινα στον Γιώργο Παπαδάκη. Η Μαρία είναι πολύ φιλόδοξη και εξαιρετικά εξελίσσιμη συνάδελφος» ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε: «Θα πρότεινα στη Μαρία Αναστασοπούλου να μείνει έναν χρόνο ακόμη στον Γιώργο Παπαδάκη και μετά να ανεξαρτητοποιηθεί. Για όσους ήξεραν το παρασκήνιο και τι γινόταν πίσω από τις κάμερες δεν ήταν τόσο βόμβα, δεν εξεπλάγησαν. Από ό,τι ξέρω και στα διαλείμματα συνέχιζαν τη διαφωνία. Η Μαρία δεν είναι κανένα κοριτσάκι να μην έχει την άποψή της

Στη συνέχεια, αποκαλύπτει: «Υπήρχαν έντονες διαφωνίες γι’ αυτό κατέληξαν στο τηλεοπτικό διαζύγιο. Δεν τρέχει και τίποτα. Δεν είναι εύκολος συμπαίκτης ο Γιώργος Παπαδάκης. Έχει απαιτήσεις, είναι έμπειρος. Είναι ιδιοκτήτης της εκπομπής. Προφανώς είναι συναινετικό το διαζύγιο αλλιώς θα είχαμε άλλα ντράβαλα. Το ερώτημα είναι ποιος θα την αντικαταστήσει!».

Η Μαρία Αναστασοπούλου τι δηλώνει για το τηλεοπτικό της μέλλον:

Πηγή: enimerotiko.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ