Πέθανε ο πατέρας του Μάικλ Τζάκσον σε ηλικία 89 ετών (φωτο, βιντεο)

Πέθανε ο πατέρας του Μάικλ Τζάκσον σε ηλικία 89 ετών (φωτο, βιντεο)

Στις 22 Ιουνίου είχε εισαχθεί σε νοσοκομείο του Λος Άντζελες σε πολύ σοβαρή κατάσταση, καθώς έπασχε από ανίατη ασθένεια στο τελευταίο της στάδιο, σύμφωνα με πολλά αμερικανικά μέσα ενημέρωσης.

Ο Τζο Τζάκσον, ο πατριάρχης της οικογένειας τραγουδιστών Τζάκσον, πέθανε σήμερα 27 Ιουνίου σε ηλικία 89 ετών, δύο μόλις ημέρες μετά την ημερομηνία θανάτου του γιου του Μαικλ Τζάκσον, ο οποίος είχε αφήσει την τελευταία του πνοή στις 25 Ιουνίου του 2009.

Υπενθυμίζεται ότι στις 22 Ιουνίου ο Τζο Τζάκσον είχε εισαχθεί σε νοσοκομείο του Λος Άντζελες σε πολύ σοβαρή κατάσταση, καθώς έπασχε από ανίατη ασθένεια στο τελευταίο της στάδιο, σύμφωνα με πολλά αμερικανικά μέσα ενημέρωσης.

Ο ιστότοπος TMZ.com, επικαλούμενος πηγές της οικογένειας, ανέφερε ότι ο 89χρονος Τζάκσον έπασχε από καρκίνο στο τελευταίο στάδιο, πιθανότατα στο πάγκρεας σύμφωνα με άλλες πηγές της Daily Mail.

Ο Ζερμέιν Τζάκσον, ένας από τους γιους του Τζο Τζάκσον, είχε επιβεβαιώσει στο Twitter ότι η κατάσταση της υγείας του πατέρα του δεν ήταν καλή αλλά είχε διαψεύσει ότι ήταν ετοιμοθάνατος.

«Η υγεία του πατέρα μου δεν είναι καλή αλλά ότι «πεθαίνει» είναι μια σκληρή λέξη που την επιλέγουν όσοι βγάζουν τους τίτλους των ειδήσεων, όχι εγώ. Για όσο χρόνο του απομένει, η μητέρα μου, τα αδέλφια μου και οι συγγενείς θέλουμε να είμαστε μαζί του, ανεμπόδιστα», είχε γράψει πριν λίγες ημέρες.

Τη δεκαετία του 1960 ο Τζο Τζάκσον εκπαίδευσε αυστηρά τα μικρά παιδιά του στη μουσική και το χορό και οδήγησε τους The Jackson 5 στην αναγνώριση και τη διεθνή επιτυχία. Αργότερα ο Μάικλ Τζάκσον ξεκίνησε σόλο καριέρα και έγινε ένας πιο επιτυχημένους ποπ τραγουδιστές παγκοσμίως. Ο Μάικλ Τζάκσον πέθανε το 2009, σε ηλικία 50 ετών, από υπερβολική δόση ισχυρών αναισθητικών.

Ο Τζο Τζάκσον υπήρξε επίσης μάνατζερ των θυγατέρων του, Λα Τόγια, Τζάνετ και Ρέμπι Τζάκσον. Συνολικά απέκτησε 11 παιδιά. Η υγεία του ήταν κακή εδώ και χρόνια ενώ το 2015 υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο αλλά συνέχισε να εμφανίζεται σε διάφορες εκδηλώσεις σε όλον τον κόσμο. Τον περασμένο Μάρτιο κυκλοφόρησε το βιβλίο του «Πολύτιμες στιγμές: 60 χρόνια στη σόου μπίζνες».

Πηγή pronews.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ