Χώρισε και… αρραβωνιάστηκε ο Justin Bieber

Χώρισε και… αρραβωνιάστηκε ο Justin Bieber

Δεν έχασε χρόνο ο 24χρονος ποπ σταρ, Justin Bieber, που ξεπέρασε τον χωρισμό του από την Selena Gomez, με το να αρραβωνιαστεί την Hailey Baldwin.

Μπορεί να είναι μόνο 24, μπορεί πρόσφατα να χώρισε από την on and off αγαπημένη του Selena Gomez, ωστόσο ο Justin Bieber αποφάσισε να επισημοποιήσει τον δεσμό του με μία άλλη πρώην του, το μοντέλο  και κόρη του ηθοποιού Steven Baldwin, Hailey.

Σύμφωνα με τα ξένα ΜΜΕ, ο διάσημος τραγουδιστής ζήτησε από την αγαπημένη του να αρραβωνιαστούν και εκείνη δέχτηκε. Η πρόταση έγινε σε εστιατόριο στις Μπαχάμες όπου οι δυο τους κάνουν διακοπές.

Δύο γυναίκες που ήταν αυτόπτες μάρτυρες της ρομαντικής πρότασης, είπαν ότι ο Bieber έκανε πρόταση αρραβώνων στο μοντέλο στο ρεστοράν του ξενοδοχείου όπου διαμένουν, το βράδυ του Σαββάτου 7 Ιουλίου.

Μάλιστα από νωρίς οι άνδρες ασφαλείας του ποπ σταρ είχαν ζητήσει από όσους ήταν στο εστιατόριο να κρύψουν τα κινητά τους τηλέφωνα, επειδή επρόκειτο να συμβεί «κάτι ξεχωριστό»…

Το ζευγάρι συνδέθηκε το 2016, αλλά χώρισε μετά από μία σύντομη σχέση και επανασυνδέθηκαν φέτος την άνοιξη, λίγο καιρό αφού ο Bieber τα είχε χαλάσει με τη Selena Gomez.

Πηγή: protothema.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ