Ε. Αραβανή και Ν. Οικονομόπουλος: Ζουν τον έρωτα τους στη Ρόδο (φωτό)

Ε. Αραβανή και Ν. Οικονομόπουλος: Ζουν τον έρωτα τους στη Ρόδο (φωτό)

O ένας βρήκε στο πρόσωπο του άλλου τον έρωτα.

Η Ευαγγελία Αραβανή και ο Νίκος Οικονομόπουλος παραμένουν πολύ ερωτευμένοι και απολαμβάνουν ένα άκρως μαγευτικό καλοκαίρι με μικρές αποδράσεις σε διάφορα μέρη της Ελλάδας.

Βέβαια οι εξορμήσεις του ζευγαριού συνδυάζονται και με τις live εμφανίσεις του αγαπημένου καλλιτέχνη, όπου φυσικά η γνωστή παρουσιάστρια τον ακολουθεί σχεδόν παντού!

Έτσι το περασμένο Σαββατοκύριακο, η Ευαγγελία Αραβανή και ο Νίκος Οικονομόπουλος ταξίδεψαν ως την μαγευτική Ρόδο, με αφορμή την πολυαναμενόμενη καλοκαιρινή συναυλία του τραγουδιστή στο “Santa Marina”. Ο Νίκος Οικονομόπουλος τραγούδησε σε ένα ειδικά διαμορφωμένο stage που είχε στηθεί κυριολεκτικά πάνω στο νερό και αφιέρωσε τις μεγαλύτερες επιτυχίες του στους 2.500 φανατικούς θαυμαστές του που βρέθηκαν εκεί, διασκεδάζοντας με τη ψυχή τους μέχρι την ανατολή του ηλίου.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, ένα μοναδικό δεκαπεντάλεπτο show με εντυπωσιακά πυροτεχνήματα φώτισε τον ουρανό της Ρόδου δημιουργώντας ένα κοσμοπολίτικο σκηνικό που όλοι θα θυμούνται για πολύ καιρό! Η Ευαγγελία Αραβανή διασκέδασε με την ψυχή της και καμάρωσε τον σύντροφό της, παρέα με τον γνωστό pr manager Χάρη Σιανίδη αλλά και τον γνωστό δημοσιογράφο Νίκο Γεωργιάδη.

Πηγή pronews.gr και T-life.gr

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ