Οχτώ λόγοι για να επισκεφτείς την Τήνο

Οχτώ λόγοι για να επισκεφτείς την Τήνο

Η Τήνος υποδέχεται κάθε χρόνο πολλούς τουρίστες από όλο τον κόσμο και αποτελεί ιδανικό προορισμό για όσους αναζητούν ηρεμία και δροσιά, καθώς το καλοκαίρι οι άνεμοι δε σταματούν και φέρνουν τη δροσιά στα πόδια σου. Αυτά είναι κάποια πράγματα που πρέπει να γνωρίζεις για την Τήνο:  1.Είναι νησί των Κυκλάδων και βρίσκεται κοντά στη Μύκονο. […]

Η Τήνος υποδέχεται κάθε χρόνο πολλούς τουρίστες από όλο τον κόσμο και αποτελεί ιδανικό προορισμό για όσους αναζητούν ηρεμία και δροσιά, καθώς το καλοκαίρι οι άνεμοι δε σταματούν και φέρνουν τη δροσιά στα πόδια σου.

Αυτά είναι κάποια πράγματα που πρέπει να γνωρίζεις για την Τήνο: 

1.Είναι νησί των Κυκλάδων και βρίσκεται κοντά στη Μύκονο.

2.Είναι «ιερό» νησί. Πολλοί χριστιανοί επισκέπτονται την Τήνο το καλοκαίρι για να προσκυνήσουν στον ναό της Παναγίας Ευαγγελίστριας. Θα δεις πολλά τάματα και πολλούς πιστούς να τα εκπληρώνουν.

Αποτέλεσμα εικόνας για παναγια τηνου

3.Η Τήνος διαθέτει τοποικά εδέσματα που πρέπει να γευτείς. Ειδικά η άγρια αγκινάρα που καλλιεργείται στο νησί είναι τέλεια. Και τα τυριά του νησιού όμως είναι πεντανόστιμα.

Αποτέλεσμα εικόνας για τηνος παραλια

4.Τα χωριά της Τήνου είναι πραγματικά στολίδια. Καρδιανή, Υστέρνια, Κτικάδο, Τριαντάρος-Μπερδεμιάρος, Φαλατάδος είναι κάποια από αυτά που πρέπει να επισκεφτείς.

5.Οι 600 περίτεχνοι περιστερώνες που υπάρχουν στο νησί είναι έργα τέχνης και πρέπει να τους δεις από κοντά.

Σχετική εικόνα

6.Το χωριό Βωλάξ θα σου κόψει την ανάσα καθώς θα αντικρίσεις ένα τεράστιο οροπέδιο με βότσαλα και πρόκειται για ένα γεωλογικό φαινόμενο σφαιρικής αποσάθρωσης.

7.Υπάρχουν μονοπάτια στην Τήνο που είναι ιδανικά για πεζοπορία.

8.Στο νησί μπορείς να απολαύσεις τα extreme sports και να μάθεις πολλά.

Πηγή: Travelstyle.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ