Κim Kardashian : Αποκαλύπτει ποια από τις αδερφές της είναι η πιο στιλάτη

Κim Kardashian : Αποκαλύπτει ποια από τις αδερφές της είναι η πιο στιλάτη

Η Kim Kardashian West αποκάλυψε στην εκπομπή το The Late Late Show του James Corden ποια από τις αδερφές της είναι η πιο στιλάτη και ποια δεν το έχει καθόλου με το στιλ.

Πρόσφατα και κατά την διάρκεια της εμφάνισης της στο The Late Late Show του James Corden η Κim Kardashian βρέθηκε σε ενότητα, όπου οι καλεσμένοι καλούνται να φάνε κάτι ακατάλληλο ή αλλιώς να απαντήσουν σε μια προσωπική ερώτηση η Kιμ επέλεξε να μιλήσει για τις αδερφές τις και την αίσθηση του στυλ της καθεμίας.

Όταν ρωτήθηκε από τον παρουσιαστή του γνωστού σόου να κατατάξει τις άλλες γυναίκες της οικογένειας της με βάση το στυλ τους, παραδέχτηκε ποια αδερφή της πιστεύει πως είναι η πιο καλοντυμένη και ποια όχι.

Η Kim Kardashian απάντησε με ευκολία στη ερώτηση λέγοντας πως η Kendall Jenner διαθέτει το πιο καλό γούστο από τις υπόλοιπες. Στην συνέχεια δεύτερη στο βάθρο του στυλ τοποθετεί την μητέρα της Kris Jenner, ακολουθεί η Kylie Jenner και η Kourtney Kardashian, ενώ τελευταία και καταϊδρωμένη τερματίζει η Khloe για την οποία σχολίασε «Θα με σκοτώσει, συγνώμη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ