Στο βάθος ενός θαυμάσιου φιόρδ που σχηματίζεται στο νοτιοανατολικό τμήμα της Λευκάδας είναι χτισμένα τα Σύβοτα. Ο γραφικός οικισμός, αγκαλιασμένος από κατάφυτους λόφους, αποτελεί ένα από τα πλέον αγαπημένα αγκυροβόλια όσων ταξιδεύουν με σκάφος στο Ιόνιο.
Οι λάτρεις των θαλάσσιων εκδρομών επιλέγουν συχνά τα Σύβοτα τόσο για τον ανεφοδιασμό των σκαφών τους όσο και για ένα ευχάριστο διάλειμμα κατά τη διάρκεια των ταξιδιών τους. Οι πολυάριθμοι Έλληνες και ξένοι παραθεριστές εντυπωσιάζονται από το γαλήνιο φυσικό περιβάλλον και απολαμβάνουν νόστιμα ψάρια και θαλασσινά στις ψαροταβέρνες του οικισμού.
Εκρηξη Ελληνίδας ηθοποιού: «Στην Μπεκατώρου δεν είχες τίποτα να πεις για κ@λους και β#ζια» (vid)
Για την επιστροφή της στην τηλεόραση με τη δημοφιλή σειρά «Έξαψη», αλλά και τις αποκαλύψεις για τον χώρο του θεάτρου μίλησε στο «Πάμε Δανάη!» η Γιούλικα Σκαφιδά.
Άγριες Μέλισσες spoiler: Ποιοι ηθοποιοί δεν θα συνεχίσουν στον επόμενο κύκλο (vid)
Η Θεοφανία Παπαθωμά ανέφερε στην κάμερα της εκπομπής, Ευτυχείτε: «Τρίτη χρονιά για τις Άγριες Μέλισσες. Πάμε πολύ ωραία. Να δούμε ποιοι θα είμαστε. Εγώ δεν έχω συζητήσει ακόμη»!
Λιάγκας: «Συμβουλεύω τον Γιώργο Λιβάνη να...» (vid)
Ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη βρίσκονται ολοένα και πιο κοντά στο Survivor, ενώ ο Γιώργος Λιβάνης παρακολουθεί το παιχνίδι από την Ελλάδα.
Συνεχίζεται η «μάχη» του «Ράδιο Αρβύλα» με τον κοροναϊό - Το... βίντεο - υπονοούμενο (vid)
«Θύμα» του κορωνοϊού είναι εδώ και μία εβδομάδα η εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα», με το βαν που είναι υπεύθυνο για τα γραφικά και τα βίντεο που παίζουν να μένει άδειο