Το σοκ της Δήμητρας Αλεξανδράκη μόλις είδε πού θα μείνουν στο Nomads

Το σοκ της Δήμητρας Αλεξανδράκη μόλις είδε πού θα μείνουν στο Nomads

Τα έχασε με το μισογκρεμισμένο κατάλυμα.

Το Nomads 2 έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Πέμπτης και στο αγώνισμα, όπου θα κρινόταν ποια ομάδα θα πάει στο Νησί και ποια στην αφιλόξενη Σαβάνα, η ομάδα της Δήμητρας Αλεξανδράκη έχασε. Έτσι, οι Κροκόδειλοι με βαριά καρδιά πήραν το δρόμο για τη Σαβάνα. Προηγουμένως, ο Σάββας Πούμπουρας τούς είχε προετοιμάσει για το τι τους περίμενε.

Έτσι, όταν έφτασαν και είδαν μπροστά τους το μισογκρεμισμένο κατάλυμα που θα τους φιλοξενήσει, προσπάθησαν να κρατήσουν την ψυχραιμία τους. Δε συνέβη, όμως, το ίδιο με τη Δήμητρα Αλεξανδράκη, η οποία στη θέα ενός «σπιτιού» χωρίς οροφή και χώμα αντί για το κλασικό πάτωμα, έπαθε σοκ.

«Φτάνοντας, βλέπουμε ένα μισογκρεμισμένο κατάλυμα, χωρίς οροφή, χωρίς πάτωμα. Δεν συζητάω ότι μπορεί από κάτω να ήταν και η οικογένεια του Μίκι Μάους. Δεν αισθάνομαι και πολύ ασφαλής. Όχι μην έρθει κάποιος και μας κάνει κάτι, αλλά όσον αφορά ότι εμείς ήρθαμε στο σπίτι των ποντικιών, των φιδιών, των κροκοδείλων. Αυτή τη στιγμή τα έχω χαμένα», είπε μεταξύ άλλων το μοντέλο.

Μάλιστα, έλεγε στους συμπαίκτες της να αρχίσουν να χοροπηδάνε, ώστε αν κάτω από το κατάλυμα βρίσκονται ποντίκια, να τρομάξουν και να φύγουν. Και δεν έλεγε να ηρεμήσει αρκετή ώρα μετά, προκαλώντας μία αναστάτωση στην υπόλοιπη ομάδα.

https://www.youtube.com/watch?v=NELBTHQox68

Πηγή: www.newsbeast.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ