Σοκάρει ο γιος της Τζόαν Κόλινς : Ο πατέρας μου ήταν παιδόφιλος

Σοκάρει ο γιος της Τζόαν Κόλινς : Ο πατέρας μου ήταν παιδόφιλος

Αποκάλυψε ότι η σκοτεινή σεξουαλική ροπή του πατέρα του οδήγησε στην οδυνηρή κατάρρευση του γάμου των γονιών του

Αποκαλύψεις φωτιά έκανε ο γιος της Τζόαν Κόλινς και του Άντονι Νιούλεϊ, Σάσα, σε συνέντευξή του στη Sunday Times, ενόψει της κυκλοφορίας των απομνημονευμάτων του με τίτλο «Unaccompanied Minor»

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε η σκοτεινή σεξουαλική ροπή του πατέρα του οδήγησε στην οδυνηρή κατάρρευση του γάμου των γονιών του.

«Ήταν παιδόφιλος. Τον πατέρα μου προσέλκυε η παιδικότητα. Έλεγε ότι η αθωότητα ήταν αφροδισιακή. Αυτή ήταν η σεξουαλική του κλίση και ήταν ένα πολύ επικίνδυνο και καταστροφικό πράγμα», τόνισε ο Σάσα Νιούλεϊ, προσθέτοντας ότι ως παιδί που μεγάλωσε στο Χόλιγουντ τον έκανε να γίνεται συχνά μάρτυρας σεξουαλικών σκηνών
«Ο πατέρας μου είχε πάντα το σεξ στην πρώτη γραμμή. Με εξέθετε σε όλο αυτό, κάτι το οποίο δεν ήταν απαραίτητο», σημείωσε ο Σάσα.

Εξήγησε ότι η ταινία του πατέρα του με τίτλο «Can Heironymus Merkin Ever Forget Mercy Humppe and Find True Happiness?» του 1969 ήταν μία «παραδοχή της παιδοφιλίας»

Ο Άντονι Νιούλεϊ είχε γράψει το σενάριο και σκηνοθετήσει την ταινία, ενώ πρωταγωνιστούσε ο ίδιος στο ρόλο του Μέρκιν και η Τζόαν Κόλινς ενσάρκωνε τη σύζυγό του Πολυέστερ Πούντανγκ. Ο Σάσα και η κατά δύο χρόνια μεγαλύτερη αδελφή του, Τάρα,  έπαιζαν τα παιδιά του ζευγαριού.

Όπως είπε ο Σάσα στους Sunday Times η ταινία ήταν αυτοβιογραφική και αποκάλυπτε ότι ο πατέρας του ήταν η αιτία για την διάλυση του γάμου των γονιιών του.

«Ο Mercy Humppe είναι ο τέλειος παιδεραστής. Η μητέρα μου καταστράφηκε από αυτήν την ταινία», σημείωσε

Ο Άντονη και η Τζόαν χώρισαν μετά από μία έντονη δικαστική διαμάχη το 1970. Εκείνος στη συνέχεια παντρεύτηκε την πρώην αεροσυνοδό Ντάρεθ Ριτς με την οποία απέκτησαν δύο παιδιά και χώρισαν το 1989. Ο Άντονι Νιούλεϊ πέθανε σε ηλικία 67 ετών το 1999.

Αντίστοιχα, η Τζόαν Κόλινς παντρεύτηκε τον πέμπτο σύζυγό της, τον 52χρονο Πέρσι Γκίμπσον το 2002.

Ο Σάσα αποκάλυψε ακόμη ότι η μητέρα του ήταν απασχολημένη και θαμπωμένη από την καριέρα της και είχε «εγκαταλείψει» εκείνον και την αδελφή του ως παιδιά.

Το βιβλίο του Σάσα Νιούλεϊ «Unaccompanied Minor: A Memoir», που θα κυκλοφορήσει στις 30 Νοεμβρίου.

πηγή: protothema.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ