Το αίτημα των Ιρανών φιλάθλων στην παρουσιάστρια της κλήρωσης του Μουντιαλ

Το αίτημα των Ιρανών φιλάθλων στην παρουσιάστρια της κλήρωσης του Μουντιαλ

Οι Ιρανοί φίλαθλοι ζητούν από τη Ρωσίδα αθλητικογράφο να είναι ευπρεπώς ενδεδυμένη όταν παρουσιάσει την κλήρωση του Μουντιάλ.

«Αγαπητή παρουσιάστρια της κλήρωσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ντυθείτε»! Οι Ιρανοί φίλαθλοι έχουν κατακλύσει την σελίδα στο Instagram, της διάσημης Ρωσίδας αθλητικής δημοσιογράφου, Μαρία Κομαντάγια. Η εν λόγω αθλητικογράφος θα παρουσιάσει μαζί με τον Γκάρι Λίνεκερ την κλήρωση των ομίλων του Παγκοσμίου.

Οι φίλαθλοι του Ιράν περιμένουν με ανυπομονησία την κλήρωση της Παρασκευής στo Kρεμλίνο της Μόσχας, αλλά πολλοί ανησυχούν για την ζωντανή μετάδοσης στον ραδιοτηλεοπτικό οργανισμό του Ιράν, IRIB.

Ο λόγος για αυτό είναι η εμφάνιση της Μαρία Κομαντάγια. Γι’ αυτό και έχουν πολιορκήσει όπως αναφέραμε παραπάνω το Instagram της. Λόγω αυστηρών ισλαμικών προδιαγραφών, το πρόγραμμα IRIB προβλέπεται να διακοπεί αμέσως μόλις παρουσιαστούν γυναίκες που δεν είναι «ευπρεπώς ενδεδυμένες». Πολλοί Ιρανοί φίλαθλοι ζήτησα λοιπόν, από την Ρωσίδα δημοσιογράφο να μην φορέσει ρούχα «προκλητικά».

«Παρακαλούμε να μας βοηθήσετε, με την επιλογή που θα κάνετε από την ντουλάπα σας για τα ρούχα που θα φορέσετε, ώστε να μπορέσουμε να δούμε ολόκληρη την τελετή», έγραψε ένας Ιρανός φίλαθλος στη σελίδα της στο Instagram. Χιλιάδες τέτοιες αναφορές έχουν συμβεί, όπως αναφέρουν ιρανικά μέσα ενημέρωσης.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Mokhbernews, η Κομαντάγια φέρεται να απάντησε ότι δεν γνώριζε τους περιορισμούς στο Ιράν και έκανε γνωστό ότι θα έκανε προσεκτική επιλογή στα ρούχα της. Όμως, αυτό είναι κάτι που καθορίζεται από την FIFA και όχι από τον παρουσιαστή.

Το 2014 στο Ρίο, υπήρξε το πρόβλημα με την Χάιντι Κλουμ, όταν η μετάδοση έπρεπε να διακοπεί ακόμα και για λίγα λεπτά λόγω των χορευτών της σάμπα. Όπως και να’ χει πάντως, εκατομμύρια Ιρανοί αναμένεται να παρακολουθήσουν την κλήρωση της Παρασκευής. Δεν γίνεται άλλωστε να μην μάθουν πρώτοι ποιους αντιπάλους θα αντιμετωπίσει η Εθνική ομάδα της χώρας τους στα γήπεδα της Ρωσίας το ερχόμενο καλοκαίρι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ