Στην αντεπίθεση η μητέρα Βράνιες: «Είναι ο πρίγκιπας Κάρολος η Γελένα και δεν μπορούμε να την αγγίξουμε;»

Στην αντεπίθεση η μητέρα Βράνιες: «Είναι ο πρίγκιπας Κάρολος η Γελένα και δεν μπορούμε να την αγγίξουμε;»

Η μητέρα του Βράνιες πήρε θέση για όσα έχουν γίνει τα τελευταία 24ωρα σχετικά με τον γιο της και το σκάνδαλο με την σύζυγο του Ντούσκο Τόσιτς Γελένα Καρλέουσα.

Το πολύκροτο και πλέον εκτός ελέγχου ερωτικό σκάνδαλο μεταξύ του πρώην άσου της ΑΕΚ Όγκνιεν Βράνιες και της συζύγου του Ντούσκο Τόσιτς Γελένα Καρλέουσα έχει και άλλα επεισόδια όπως φαίνεται. Στο τελευταίο χρονικά εξ’ αυτών η μητέρα του Βράνιες πέρασε στην αντεπίθεση αδυνατώντας να καταλάβει την έκταση που έχει πάρει το θέμα, αναρωτιέται «σκότωσε καμία ο γιος μου»; Αλλά και «είναι ο πρίγκιπας Κάρολος η Γέλενα και δεν μπορούμε να την αγγίξουμε;»!

Αναλυτικά ανέφερε τα εξής:

«Δεν νιώθω άνετα με την όλη κατάσταση. Και οι δύο πρέπει να φερθούν σαν ενήλικες και να αναλάβουν τις ευθύνες και να τελειώσει το θέμα. Δεν θέλω να σχολιάσω αν είναι αλήθεια ή όχι. Σκότωσε ο γιος μου καμία; Αν όλο αυτό που έχει συμβεί είναι αλήθεια και δεδομένου ότι αυτή είναι πιο διάσημη, έπρεπε να το διαχειριστεί καλύτερα. Πρέπει εγώ να αναλάβω τις ευθύνες κάποιων πράξεων άλλων προσώπων;

Αναρωτιέμαι είναι ο πρίγκιπας Κάρολος η Γέλενα και δεν μπορούμε να την αγγίξουμε; Ό,τι λέω με το γιο μου είναι ευαίσθητα πράγματα και δεν θέλω να τα αποκαλύψω. Δεν θέλω να υπάρχει το όνομα μας στον Τύπο. Πρέπει όμως να απαντήσουμε για τις πράξεις μας, ο Όγκνιεν, η Γέλενα και όλοι οι εμπλεκόμενοι και να αναλάβουν τις ευθύνες τους».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ