Μπαγκλαντές: Το «χωριό του σεξ» ‑ Ο μεγαλύτερος οίκος ανοχής στον κόσμο

Μπαγκλαντές: Το «χωριό του σεξ» ‑ Ο μεγαλύτερος οίκος ανοχής στον κόσμο

2.000 γυναίκες εκδίδονται στο χωριό Daulatdia.

Πουλάνε το σώμα τους μόλις δύο δολάρια για να προσφέρουν ηδονή στους πελάτες. Εάν η ερωτική απόλαυση δεν γίνεται με προφυλάξεις, τότε η τιμή ανεβαίνει κατά δύο δολάρια. Ο μεγαλύτερος οίκος ανοχής στο κόσμο βρίσκεται στο Μπαγκλαντές, σε ένα χωριό όπου κατοικούν μόνο γυναίκες.

Το ωραίο φύλο έχει μάθει να εκδίδεται από την ώρα που βλέπει το φως της ημέρας. Αυτή είναι η αποστολή των γυναικών στο Daulatdia. Oι άνδρες επισκέπτονται το χωριό μόνο για να το σεξ.

Δύο χιλιάδες ιερόδουλες εργάζονται στην περιοχή του κόκκινου φωτός του Μπανγκλαντές. Ορισμένες μίλησαν στη γερμανική εφημερίδα «Bild» για τη φρίκη που βιώνουν καθημερινά. Οι πελάτες τους, όπως είπαν, πολλές φορές τις βασανίζουν, ενώ στο χωριό ενίοτε λαμβάνουν χώρα και απαγωγές.

Η 30χρονη Σαχαγιάντι κάθεται καθημερινά έξω από το σπίτι της περιμένοντας πελάτη. «Γεννήθηκα σε ένα τρομερό μέρος», λέει. Αυτό το τρομερό μέρος ονομάζεται Daulatdia – θεωρείται το μεγαλύτερο πορνείο στον κόσμο. Από τότε που γεννήθηκε η Σαχαγιάντι πουλάει τον εαυτό της στους άντρες, όπως ακριβώς έκανε και η μητέρα της μπροστά στα μάτια της.

Στο χωριό Dulatdi, με έκταση ίση με 44 γήπεδα ποδοσφαίρου, περίπου 2.000 γυναίκες πωλούν το σώμα τους. Στους δρόμους είναι πεταμένα χρησιμοποιημένα προφυλακτικά. Οι μόνοι επισκέπτες του χωριού είναι άνδρες πελάτες. Περίπου 3500 άντρες καταφθάνουν στο χωριό καθημερινά. Οι περισσότεροι απ’ αυτούς είναι οδηγοί φορτηγών. Κάνουν μία στάση προτού φθάσουν στην πρωτεύουσα του Μπαγκλαντές, Ντάκα, η οποία απέχει περίπου 100 χιλιόμετρα από το χωριό.

Για ένα…γρήγορο σεξ, η τιμή είναι 2 δολάρια ενώ για σεξ χωρίς προφυλακτικό η τιμή ανεβαίνει στα 4 δολάρια. Στο χωριό δεν υπάρχει ιατρική περίθαλψη. Είναι ένα χωριό γεμάτο πόνο, βία και ναρκωτικά, όπως λέει η 28χρονη Ρεμπάκα.

Οι ελεύθερες γυναίκες και τα κορίτσια κερδίζουν περισσότερα χρήματα. Γι’ αυτό πολλές από αυτές λαμβάνουν το Oradexon, ένα στεροειδές που χρησιμοποιείται για την πάχυνση των βοοειδών. Κάνει τις λεπτές γυναίκες πιο στρογγυλεμένες, πιο ποθητές στους άντρες. Οι γυναίκες λαμβάνουν το φάρμακο παρά τις πιθανές σοβαρές παρενέργειες όπως η ηπατική ανεπάρκεια.

Το Μπαγκλαντές είναι μία από τις λίγες μουσουλμανικές χώρες (83% είναι μουσουλμάνοι) που επιτρέπει την πορνεία. Υπάρχουν 20 χωριά- οίκοι ανοχής σε όλη τη χώρα.

Στο χωριό Daulatdia η πορνεία ξεκίνησε τη δεκαετία του ’80 σε μία προσπάθεια να καταπολεμηθούν τα υψηλά ποσοστά βιασμού. Ωστόσο, αυτό που συμβαίνει εδώ είναι τόσο εγκληματικό όσο ο βιασμός: Πολλά κορίτσια πέφτουν θύματα απαγωγής την ώρα που βγαίνουν από το σχολείο. Άλλα πωλούνται από την οικογένειά τους σε «κυρίους».

Η τιμή μιας γυναίκας που ζει στο χωριό αυτό είναι 110 δολάρια, εκτός αν είναι ακόμα παρθένα. Τότε, η τιμή αυξάνεται 20 φορές…

Πηγή: e-radio.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ