Ο Ζαν Πολ Γκοτιέ στο θέατρο για να απολαύσει τη Δέσποινα Βανδή

Ο Ζαν Πολ Γκοτιέ στο θέατρο για να απολαύσει τη Δέσποινα Βανδή

Ο διάσημος Γάλλος σχεδιαστής, μετά την επίδειξη του στο Μπενάκη έκανε τις βόλτες του στην Αθήνα

Ο θρυλικός Γάλλος σχεδιαστής μόδας Jean Paul Gaultier, βρίσκεται αυτές τις μέρες στην Αθήνα, καθώς επέλεξε το Μουσείο Μπενάκη για να παρουσιάσει αναδρομικά τις δημιουργίες του με αναφορές στην Ελλάδα και στον πολιτισμό της.

Η εκδήλωση, που είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα με στόχο την οικονομική ενίσχυση του Ιδρύματος, πραγματοποιήθηκε και στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία αφού το… παρών έδωσε μεγάλο μέρος της κοσμικής Αθήνας.

Ο διάσημος σχεδιαστής, πέρασε το Σαββατοκύριακο του κάνοντας βόλτες στην Αθήνα και χθες αποφάσισε να πάει θέατρο. Ο Jean Paul, επέλεξε να διασκεδάσει με την ελληνική εκδοχή της παράστασης Mamma Mia.

Έτσι, βρέθηκε στο θέατρο Ακροπόλ και απόλαυσε τη Δέσποινα Βανδή στον πρωταγωνιστικό ρόλο της Ντόνα, την Μπέττυ Μαγγίρα, την Demy και ένα μεγάλο καστ αξιόλογων ηθοποιών. Στο τέλος της παράστασης συναντήθηκε με τους πρωταγωνιστές και φωτογραφήθηκε μαζί τους.

Τα ενσταντανέ ανέβηκαν στα social media της Δέσποινας Βανδή, η οποία φορώντας μια μπλούζα που έγραφε «το στυλ μου είναι καλύτερο από το δικό σου», αστειεύεται στη λεζάντα της γράφοντας κάτω από την πόζα της με τον Gaultier: «Όχι Jean Paul!Αυτο που γράφει η μπλουζα μου δεν ισχύει για σένα!!! Εσυ είσαι μοναδικός και αξεπέραστος».

Δείτε τις αναρτήσεις:

Όχι Jean Paul!Αυτο που γράφει η μπλουζα μου δεν ισχύει για σένα!!!???? Εσυ είσαι μοναδικός και αξεπέραστος!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Despina Vandi (@desp1navandi) στις

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ