Αυτή είναι η Ντάρα Μπουμπαμάρα που ξελόγιασε τον Βράνιες

Αυτή είναι η Ντάρα Μπουμπαμάρα που ξελόγιασε τον Βράνιες

Ο ποδοσφαιριστής έχει αδυναμία στις χυμώδεις ξανθιές τραγουδίστριες – Δείτε τις φωτογραφίες.

Πριν λίγες ημέρες, ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ, Όγκνιεν Βράνιες βρέθηκε στην επικαιρότητα και στη δίνη ενός απίστευτου ερωτικού σκανδάλου με τη γνωστή Σέρβα τραγουδίστρια, Γελένα Καρλέουσα η οποία είναι η γυναίκα του φίλου του και πρώην συμπαίκτη του, Ντούσκο Τόσιτς. Αλλά ως φαίνεται, ο ποδοσφαιριστής δεν είχε ξελογιαστεί μόνο από την Γελένα.

Μία άλλη Σέρβα τραγουδίστρια, η Ντάρα Μπουμπαμάρα είχε στενές σχέσεις με τον Βράνιες και η αποκάλυψη των επαφών του έγινε μόλις πρόσφατα. Και μόλις βλέπεις ποια είναι το νέο «σκάνδαλο» του ποδοσφαιριστή, αμέσως διαπιστώνεις την αδυναμία που έχει στις χυμώδεις ξανθιές τραγουδίστριες από τη Σερβία.

Η Μπουμπαμάρα είναι 43 χρόνων, διαθέτει πληθωρικές καμπύλες και πλούσιο στήθος, ενώ είναι αρκετά δημοφιλής στη χώρα της. Ο λογαριασμός της στο Instagram αριθμεί πολλές χιλιάδες followers, τους οποίους η Ντάρα δεν αφήνει παραπονεμένους, ανεβάζοντας συχνά σέξι φωτογραφίες της.

Τώρα αν διαθέτει, εκτός από πληθωρικό κορμί και φωνή, δείτε το επίσημο βίντεο κλιπ της και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα.

Πηγή: www.newsbeast.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ