Άιρις Ράισιτς : H κυρία Λιβάγια αποθεώνει τον σύζυγό της

Άιρις Ράισιτς : H κυρία Λιβάγια αποθεώνει τον σύζυγό της

Ο Μάρκο Λιβάγια έχει ξεχωρίσει στην ΑΕΚ με την παρουσία του και η κατά 14 χρόνια μεγαλύτερη σύζυγος του, Άιρις Ράισιτς τον αποθέωσε μέσω Instagram.

Η Άιρις Ράισιτς έχει αναστατώσει το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ με την παρουσία της. Η ξανθιά σύζυγος του ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ με ποστάρισμα της στο Instagram αποθέωσε τον επιθετικό των «κιτρινόμαυρων», ενώ στάθηκε και στον αετό που υπάρχει στο σήμα της Ένωσης.

«Πετάξτε και ζήστε περισσότερο. Ο αετός είναι το μοναδικό πουλί που μπορεί να κοιτάξει κατευθείαν τον ήλιο. Ο ουρανός, το σύμβολο της ελευθερίας, της έμπνευσης και των ακατοίκητων υψομέτρων. Η καλή τύχη και η επιτυχία. Το σύμβολο της μεγάλης δύναμης, της ηγεσίας και του οράματος» ανέφερε στη δημοσίευση που ανέβασε στο Instagram η γυναίκα του Κροάτη.

Αξίζει να σημειωθεί πως η πανέμορφη 37χρονη που πριν από ένα χρόνο (3.06.2016) έκανε μπαμπά τον Λιβάγια, γεννώντας την μικρή Ελίζαμπε, είναι μοντέλο ενώ ασχολείται και με την γυμναστική.

Πάντως είναι ωραίο για τον Κροάτη επιθετικό το γεγονός πως κάνει τη διαφορά εντός γηπέδου για την ΑΕΚ και απολαμβάνει την αποθέωση της γυναίκας του, η οποία έχει δεθεί αρκετά με την Ένωση.

Απολαύστε την πανέμορφη γυναίκα του Λιβάγια:

Image result for iris rajcic

Image result for iris rajcic

Image result for iris rajcic

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ