Η πιο sexy βασίλισσα στο καρναβάλι του Τυρνάβου

Η πιο sexy βασίλισσα στο καρναβάλι του Τυρνάβου

Η πανέμορφη Λαρισαία Δήμητρα Κλειώ Δολμέ θα ανοίξει την αποκριάτικη παρέλαση στις 10 Μαρτίου.

Ποια Πάτρα; Το καρναβάλι του Τυρνάβου έχει φέτος την πιο σέξι βασίλισσα!

Η Δήμητρα Κλειώ Δολμέ, με το φιδίσιο κορμί και τα εκφραστικά μάτια, θα ανοίξει την αποκριάτικη παρέλαση της θεσσαλικής πόλης, το βράδυ της Κυριακής 10 Μαρτίου.

Με μια ενθουσιώδη ανακοίνωση στον προσωπικό λογαριασμό της στο facebook, η όμορφη Λαρισαία προσκάλεσε όλους τους διαδικτυακούς φίλους, γνωστούς και συμπατριώτες της να δώσουν το «παρών» στις διήμερες εκδηλώσεις, αλλά και στο ιδιαίτερο και ξεχωριστό έθιμο του μπουρανί την Καθαρά Δευτέρα «Εγώ ετοιμάζομαι! Εσείς; Τυρναβίτικο Καρναβάλι 2019. The Big Party is coming» έγραψε!

Με στόχο να δώσει τον καλύτερό της εαυτό, η νέα «βασίλισσα» κάνει εντατικές πρόβες προβάροντας το φόρεμα για την επίσημη πρώτη εμφάνισή της στο άρμα που θα ηγηθεί των καρναβαλιστών.

Η Δήμητρα Κλειώ Δολμέ γεννήθηκε μεν στη Λάρισα, κατάγεται όμως από τον Τύρναβο, όπου και δραστηριοποιείται επαγγελματικά, και στο παρελθόν είχε εκφράσει την επιθυμία να φορέσει το στέμμα του περίφημου τοπικού καρναβαλιού. «Μου αρέσει η ζωντάνια και το κέφι του τυρναβίτικου καρναβαλιού. Συμμετέχω από μικρή και πάντα ανυπομονούσα να δω τη βασίλισσα πάνω στο άρμα της, ελπίζοντας ότι κάποια στιγμή θα ήμουν εγώ αυτή» δήλωσε στην εφημερίδα «Ελευθερία».

Η σέξι Δήμητρα Κλειώ δηλώνει φαν του Νότη Σφακιανάκη, φιλόζωη, κοκέτα και αγαπάει πολύ τις φίλες της. Είναι ιδιοκτήτρια καταστήματος ρούχων, ενώ στο παρελθόν εργάστηκε ως πωλήτρια σε μαγαζιά ένδυσης γνωστών brands, έκανε δημόσιες σχέσεις σε μεγάλα κλαμπ, ενώ για ένα διάστημα ήταν συνιδιοκτήτρια σε μπαρ-ρέστοραν της πόλης.

Πηγή: espressonews.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ