Τζένη Μπότση: Όλοι ξέρουν ποιος με παρενόχλησε σεξουαλικά

Τζένη Μπότση: Όλοι ξέρουν ποιος με παρενόχλησε σεξουαλικά

«Ξέρουν ποιος είναι, όλοι ξέρουν ποιος είναι» εξομολογείται η διάσημη ηθοποιός.

«Ξέρουν ποιος είναι, όλοι ξέρουν ποιος είναι» εξομολογείται η διάσημη ηθοποιός Τζένη Μπότση, μιλώντας για την σεξουαλική παρενόχληση που, όπως υποστηρίζει, έχει δεχτεί η ίδια στο παρελθόν.

«Και εμένα που βγήκα και μίλησα κάποιοι με κατηγόρησαν. Όταν έναν άνθρωπο που έχει υποστεί κάτι τέτοιο με οποιονδήποτε τρόπο τον κατηγορείς, δεν είναι εύκολο. Δεν έχει γίνει στο συγκεκριμένο θέμα μια πρώτη εξομολόγηση. Να ανοίξει ένας ασκός που δεν ξέρω που θα σταματήσει…» σημειώνει η ίδια σε συνέντευξή της στο «tv-ethnos».

Παράλληλα, δε διστάζει να ομολογήσει ότι έχασε πολλά χρήματα εξαιτίας του ότι δεν ήθελε να τυποποιηθεί σε κάποιο ρόλο μετά την «κλασική» πλέον ατάκα της στο Σημάδι του Έρωτα «Γουστάρεις τη χωριάτισσα Κωστάκη;», ενώ εξομολογείται ότι έχει αρνηθεί να κάνει γυμνή φωτογράφιση παρά τα 15 εκατ. που της έδωσαν και ήταν πολλά χρήματα εκείνη την εποχή.

Σε ό,τι αφορά στην σεξουαλική παρενόχληση, όπως έχει υποστηρίξει σε προηγούμενες συνεντεύξεις της, «αυτό που εύχομαι είναι κάποιοι άνθρωποι να έχουν χάσει τον ύπνο τους. Όλο αυτό με άλλαξε ως άνθρωπο και είναι κάτι που δεν έχω ξεπεράσει ακόμα, παρόλο που συνέβη σε ηλικία 21 ετών. Έχω πολύ θυμό μέσα μου και αισθάνομαι υπεύθυνη κατά έναν τρόπο γιατί έχει συμβεί και σε άλλες κοπέλες αυτό μετά από μένα. Αν έβρισκα τη δύναμη να μιλήσω νωρίτερα, ίσως να τον είχα σταματήσει».

Μάλιστα, έχει τονίσει πως «είχα σοκαριστεί τόσο πολύ που θυμάμαι ότι πήγαινα σε οντισιόν και ήμουν με το όπλο στο χέρι. Μάλιστα, μια φορά ένας σκηνοθέτης μου είχε πει: ‘Μα γιατί είστε σε θέση άμυνας; Μια ακρόαση κάνουμε’».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ