Ο Νεϊμάρ πέρασε μια βραδιά με 20χρονο μοντέλο (pics)

Ο Νεϊμάρ πέρασε μια βραδιά με 20χρονο μοντέλο (pics)

Μια βραδιά με την 20χρονη Λίζα Μπρίτο πέρασε στο Παρίσι ο Νεϊμαρ, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε η ίδια.

Παρά τον οδυνηρό αποκλεισμό της Παρί Σεν Ζερμέν από το Champions League, ο Νεϊμάρ δεν χάνει το κέφι του. Και πως θα μπορούσε άλλωστε με τις τόσες καλλονές που τον περιτριγυρίζουν. Μετά τις φήμες που τον ήθελαν να είναι με την βραζιλιάνα τραγουδίστρια Αννίτα, ο 26χρονος φαίνεται πως διατηρούσε δεσμό με την 20χρονη, Λίζα Μπρίτο.

Όπως αναφέρουν γαλλικά ΜΜΕ, οι δυο τους δείπνησαν στο Παρίσι προτού τελικά επιστρέψουν στο ξενοδοχείο όπου πέρασαν τη νύχτα μαζί. Το σκηνικό αυτό αποκάλυψε και η ίδια η Ελβετή, η οποία δήλωσε:

«Πράγματι, πέρασα τη νύχτα μαζί του. Ήμουν με κάποιους συνεργάτες στο Παρίσι. Τότε μας προσέγγισε ο κολλητός του Νεϊμάρ και μας προκάλεσε στο ξενοδοχείο».

Όπως εξήγησε οι δυο τους δείπνησαν σε εστιατόριο, προτού τελικά καταλήξουν στο χώρο διαμονής του βραζιλιάνου. «Περάσαμε πολύ καλά. Είχαμε καλή χημεία και δεθήκαμε με την αγάπη μας για τα τατουάζ».

Η 20χρονη, πάντως, η οποία απαριθμεί 24.000 ακόλουθους στο Instagram φαίνεται πως εκνεύρισε τον βραζιλιάνο με τις δηλώσεις της, ο οποίος σταμάτησε να την ακολουθεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ