Η Paula Labaredas… γδύθηκε για να εμπνεύσει την εθνική Πορτογαλίας

Η Paula Labaredas… γδύθηκε για να εμπνεύσει την εθνική Πορτογαλίας

Η ηθοποιός ζει στην Αμερική, αλλά λατρεύει την πατρίδα της.

Η πορτογαλικής καταγωγής καλλονή, Paula Labaredas, θέλησε να δώσει έμπνευση στους φίλους του ποδοσφαίρου με έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο.

Η ηθοποιός – η οποία γεννήθηκε στην Πορτογαλία προτού μετακομίσει στην Αμερική όταν ήταν δύο ετών- εξακολουθεί να δείχνει την αγάπη της για την Πορτογαλία, όπως φαίνεται και από τη φωτογράφηση της.

Η Paula εργάζεται ως μοντέλο και ηθοποιός στην Αμερική και έχει γίνει γνωστή από τη συμμετοχή στις ταινίες «Bachelor Party 2», «Showgirl» και «The Critic». Γεννήθηκε σε ένα μικρό χωρίο της Πορτογαλίας αλλά όταν ήταν μόλις δύο ετών, οι γονείς της μετανάστευσαν στην Αμερική με την ελπίδα για μια καλύτερη ζωή.

Όπως έχει αποκαλύψει η ίδια η Paula, καθώς μεγάλωνε οι γονείς της ήταν πολύ αυστηροί μαζί της και εκείνη ένιωθε να «πνίγεται».

Η Labaredas όμως είχε μεγάλα όνειρα για τον εαυτό της και στην τρυφερή ηλικία των 16 ετών άρχισε να δουλεύει ως σερβιτόρα για να μαζέψει λεφτά και να καταφέρει να πάει σε κάποιο κολλέγιο. Η Paula κατάφερε να σπουδάσει αλλά τελικά την «κέρδισε» η υποκριτική και η σέξι εμφάνισή της την βοήθησε να πετύχει αρκετούς από τους στόχους της.

Πηγή protothema.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ