Εσείς αναγνωρίζετε το supermodel της φωτογραφίας;

Εσείς αναγνωρίζετε το supermodel της φωτογραφίας;

Μια φωτογραφία από τα εφηβικά χρόνια του διάσημου μοντέλου, ήταν αρκετή για να βάλει «φωτιά» στο Instagram...

Είναι διάσημη, επιτυχημένη και μαζί με ονόματα όμως η Κέιτ Μος, η Ναόμι Κάμπελ και η Λίντα Εβαντζελίστα, κατάφερε να κατακτίσει τον κόσμο της μόδας τη δεκαετία του ’90, εισάγοντας τον όρο «supermodel». Ο λόγος φυσικά για την Σίντι Κρόφορντ!

Η επιτυχημένη πορεία της Σίντι Κρόφορντ στο χώρο της μόδας, της έχει χαρίσει μία θέση στα πλουσιότερα μοντέλα όλων των εποχών, ενώ σήμερα η κόρη της Κάια Γκέρμπερ χαράζει το δικό της δρόμο στο μόντελινγκ, έχοντας περπατήσει ήδη στα 17 της χρόνια, σε μερικές από τις μεγαλύτερες πασαρέλες κορυφαίων οίκων μόδας.

https://www.instagram.com/p/BoAQ4M5nVTC/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/BrPslpDhCh4/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/BsdwxbZh9FA/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/BtB2qqBBlfq/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/Btd5PFLFcU-/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/Bt_T2Lplww7/?utm_source=ig_embed

Το supermodel Σίντι Κρόφορντ δημοσίευσε πρόσφατα στο προφίλ της στο Instagram μια φωτογραφία από τα εφήβικά της χρόνια, προκαλώντας μάλιστα τους followers της να την αναγνωρίσουν.

Η Σίντι Κρόφορντ γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ιλινόις και η φωτογραφία της από τα εφηβικά της χρόνια κέντρισε την προσοχή. Το διάσημο μοντέλο ρώτησε τους followers της αν την αναγνωρίζουν, καθώς βρίσκεται ανάμεσα στις συμμαθήτριές της στο Λύκειο χωρίς να διευκρινίζει ποια είναι.

Τα σχόλια ήταν πολλά με τους περισσότερους να βρίσκουν τη σωστή απάντηση καθώς όπως θα δείτε και εσείς στη φωτογραφία, η Σίντι Κρόφορντ δεν έχει αλλάξει πολύ από τότε που πήγαινε στο Λύκειο.

Η Σίντι Κρόφορντ έχει αποκαλύψει σε συνέντευξή της ότι έχει πέσει θύμα bullying στα παιδικά της χρόνια εξαιτίας της ελιάς της στο πρόσωπο.

Το διάσημο μοντέλο ρώτησε τους followers της αν την αναγνωρίζουν, καθώς βρίσκεται ανάμεσα στις συμμαθήτριές της χωρίς να διευκρινίζει ποια είναι. Τα σχόλια που ακολούθησαν μετά τη δημοσίευση της φωτογραφίας ήταν πολλά με τους περισσότερους να βρίσκουν τη σωστή απάντηση.

Εσείς αναγνωρίζετε στην παρακάτω φωτογραφία την Σίντι Κρόφορντ;

https://www.instagram.com/p/BvRss62lAVF/?utm_source=ig_embed

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ