Death Stranding : Δείτε το καταπληκτικό τρέιλερ του επερχόμενου παιχνιδιού

Death Stranding : Δείτε το καταπληκτικό τρέιλερ του επερχόμενου παιχνιδιού

Μια από τις πιο θρυλικές μορφές της ιαπωνικής βιομηχανίας βίντεο παιχνιδιών επιστρέφει. Ο Hideo Kojima παρουσιάζει το πρώτο επίσημο τρέιλερ του παιχνιδιού Death Stranding στο οποίο θα πρωταγωνιστούν τρεις διάσημες προσωπικότητες του Χόλιγουντ.

https://www.youtube.com/watch?v=Alt4MCkk-F0

Tο Death Stranding είναι ένα επερχόμενο βιντεοπαιχνίδι δράσης το οποίο αναπτύσσεται από την Kojima Productions και πρόκειται να κυκλοφορήσει από τη Sony Interactive Entertainment αποκλειστικά για το PlayStation 4 και το PlayStation 4 Pro.

Είναι το πρώτο παιχνίδι που θα παρουσιάσει ο σκηνοθέτης παιχνιδιών (και μια από τις πιο εικονικές φιγούρες της video game βιομηχανίας) Hideo Kojima μετά την αποχώρησή του από την Konami. O τίτλος ανακοινώθηκε πρώτη φορά στο Ε3 2016 και από τότε ένας μεγάλος μύθος έχει αρχίσει να τυλίγεται γύρω από την εξέλιξη της ιστορίας του, o οποίος τις τελευταίες μέρες εξελίχθηκε σε ένα παζλ από μυστηριώδη tweets γεμάτα υπονοούμενα. Μέχρι χθες τα ξημερώματα.

Ο ταλαντούχος Hideo Kojima βρέθηκε χθες στη σκηνή των Game Awards μαζί με δύο πρωταγωνιστές του παιχνιδιού, τον Norman Reedus (το γνωστό Daryl από το Walking Dead) και τον σκηνοθέτη Guillermo del Toro, o οποίος θα προσφέρει και αυτός το πρόσωπό του σε έναν από τους χαρακτήρες του παιχνιδιού.

Ο τρίτος διάσημος της ιστορίας, ο οποίος όμως δεν κατάφερε να είναι χθες μαζί τους, είναι ο Mads Mikkelsen, από το τηλεοπτικό Hannibal. Και τα τρία διάσημα ονόματα θα προσφέρουν τα πρόσωπα και τα σώματά τους στο Death Stranding μέσω της ψηφιακής σάρωσης.

Απ’ ότι φαίνεται στο εκτεταμένο (και όντως συγκλονιστικό για παιχνίδι) τρέιλερ του Death Stranding, o χαρακτήρας του Norman Reedus έχει πέσει σε κάποιο επικίνδυνο σημείο του πλανήτη, όπου αόρατα πλάσματα περιφέρονται στην έρημη γη.

Το σκηνικό μοιάζει να κρύβει όλη την αγωνία του επικού Metal Gear Solid, όπου το πολεμικό στοιχείο έμπλεκε με το φουτουριστικό, και το τρομακτικό με το μεταφυσικό. Όλο το τρέιλερ, από το οπτικό κομμάτι και την cyberpunk αισθητική του μέχρι τη συνθετική αμηχανία του Reedus όταν αισθάνεται ότι κρύβει μια άλλη ζωή μέσα του, μοιάζει σαν ένα μεταβιομηχανικό νουάρ το οποίο εμπνέεται (όπως λέει και ο τίτλος του) από το φαινόμενο όταν τα θαλάσσια θηλαστικά, όπως οι φάλαινες και τα δελφίνια, ξεβράζονται, μυστηριωδώς, νεκρά στις παραλίες.

Πηγή: lifo.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ