Το Sex and The City επιστρέφει με σημαντικές αλλαγές…

Το Sex and The City επιστρέφει με σημαντικές αλλαγές…

Μπορεί να έχουν περάσει αρκετά χρόνια από τότε που έπεσαν τίτλοι τέλους στο Sex and the City, όμως η τηλεoπτική συνέχεια, αποτελεί σήμερα γεγονός.

Μπορεί να έχουν περάσει αρκετά χρόνια από τότε που έπεσαν τίτλοι τέλους στο Sex and the City, όμως η τηλεπτική συνέχεια στης σειράς φαινόμενο αποτελεί σήμερα γεγονός, με κάποιες σημαντικές ωστόσο αλλαγές….

Η Κάντας Μπάσνελ η δημοσιογράφος και συγγραφέας, πάνω στα άρθρα της οποίας βασίστηκε η σειρά Sex and the City και την οποία υποδύθηκε η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, έχει ήδη υπογράψει για να μεταφερθεί το επόμενο βιβλίο της «Is There Still Sex in the City?» σε τηλεοπτική σειρά από την Paramount Television.

Το «Is There Still Sex in the City?» είναι πρακτικά μια αφήγηση για τις γυναίκες -και τους συντρόφους τους- που δεν είναι πια 30 χρονών και με το ίδιο έξυπνο, αστείο και ανυπόφορα ειλικρινές χιούμορ της Μπάσνελ να διαφωτίσει τη γενιά των 45+ για την καθημερινότητα των γυναικών που βρίσκονται στον δρόμο για την 5η δεκαετία της ζωής τους, όμως, δεν έχουν παραιτηθεί από τον έρωτα, από τα ραντεβού και από την προσπάθεια να βρουν την ευτυχία.

Το νέο τηλεοπτικό πρότζεκτ της Μπάσνελ δεν θα είναι ένας ακόμα κύκλος επεισοδίων «Sex and the City». Θα παρουσιάζει, όπως και το βιβλίο, τη ζωή των γυναικών γύρω στα 50. Θα εξερευνήσει την σεξουαλικότητα και την ερωτική επιθυμία στην καθημερινότητα γυναικών που έχουν ξεπεράσει την ηλικία των 50 ετών και φιλοδοξεί να καταφέρει μια αντίστοιχη επιτυχία προς ένα σαφώς περισσότερο μεσήλικο κοινό.

«Δεν ήταν πάντα έτσι. Κάποτε, το να είσαι γυναίκα στα 50 σήμαινε απόσυρση, παραίτηση, σύνταξη, χόμπι, να περνάς χρόνο με συνομήλικες φίλες και ίδιων χαμηλών τόνων με σένα. Ας το πούμε απλά, οι συνταξιούχες είχαν μόνο δύο πράγματα να κάνουν: να γερνούν και να παχαίνουν…», εξηγεί η Μπάσνελ και συνεχίζει:

«Δεν γυμνάζονταν. Δεν ξεκινούσαν νέες επιχειρήσεις ή δεν έπαιρναν κανένα ρίσκο. Δεν μετακόμιζαν σε άλλες πολιτείες. Δεν έκαναν one night stands με άγνωστους. Δεν ξεκινούσαν τα πάντα από την αρχή. Ωστόσο, αυτό ακριβώς κάνουν σήμερα πολλές 50+ γυναίκες και μέσα από αυτή τη σειρά θα ακολουθήσουμε τις πολύπλοκες, πλούσιες, σύνθετες ιστορίες τους…».

Τα γυρίσματα της νέας σειράς θα έχουν και πάλι έδρα τους τη Νέα Υόρκη και συγκεκριμένα το Upper East Side και το Village, παρ’ όλα αυτά το βασικό ερώτημα -αν η Κάρι Μπράντσο θα έχει λόγο σ’ αυτή τη σειρά – δεν έχει απαντηθεί.

Οι πιθανότητες να επιστρέψει η διάσημη τετράδα των πρωταγωνιστριών του Sex And The City (Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, Κιμ Κάτραλ, Σίνθια Νίξον, Κριστίν Ντέιβις) είναι μάλλον ελάχιστες, οπότε όλα, λογικά θα απαντηθούν με την έναρξη των γυρισμάτων της νέας σειράς που ήδη συζητιέται ως το επόμενο μεγάλο βήμα τόσο της Μπάσνελ.

https://www.instagram.com/p/Bvm3OGclFiZ/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/Bb2yxDsFiDG/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/BrW4nYunfhn/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/BvlhFkOlOgW/?utm_source=ig_embed

Δείτε το βίντεο: 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ