Eντυπωσιακή επίδειξη των MI-RO με Βανδή και σέξι Σωτηροπούλου (vid)

Eντυπωσιακή επίδειξη των MI-RO με Βανδή και σέξι Σωτηροπούλου (vid)

Στην επίδειξη μόδας των σχεδιαστών MI-RO για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2019, βρέθηκε το βράδυ της Κυριακής όλη η εγχώρια showbiz.

Μετά το λαμπερό Madwalk 2019, είχαμε άλλο ένα λαμπερό event. Στην επίδειξη μόδας των σχεδιαστών MI-RO για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2019, βρέθηκε το βράδυ της Κυριακής όλη η showbiz. Συγκεκριμένα, η Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών «γέμισε» με εντυπωσιακές εμφανίσεις, καθώς παρουσιάστριες, ηθοποιοί, τραγουδίστριες και τραγουδιστές και εκπρόσωποι της showbiz περπάτησαν στο κόκκινο χαλί της επίδειξης μόδας φορώντας εντυπωσιακές δημιουργίες των σχεδιαστών.

Αυτή που έκλεψε την παράσταση ήταν η Ελένη Μενεγάκη, η οποία και φόρεσε ένα καλοκαιρινό σύνολο και γόβες ίδιες με αυτές που φορά η Meghan Markle. Με ένα καλοκαιρινό boho φόρεμα κέρδισε τις εντυπώσεις και μία από τις «μούσες» των σχεδιαστών MI-RO, η Δέσποινα Βανδή, ενώ άκρως εντυπωσιακή ήταν και η Τόνια Σωτηροπούλου, η οποία εμφανίστηκε στο πλευρό του συντρόφου της, Κωστή Μαραβέγια.

Αλλες διάσημες που έλαμψαν με τις στιλιστικές τους επιλογές ήταν η Κατερίνα Καινούργιου, η Μαρία Μπεκατώρου, η Τζίνα Αλιμόνου καθώς και η Νατάσα Καλογρίδη.

Πηγή: iefimerida.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ