Ζιζέλ : Αυτή πήρε τη θέση της

Ζιζέλ : Αυτή πήρε τη θέση της

Η Kένταλ Τζένερ όχι μόνο πρόσθεσε αρκετά εκατομμύρια στο λογαριασμό της, αλλά ξεπέρασε έναν μύθο του μόντελινγκ στις ετήσιες απολαβές, εκθρονίζοντας την Ζιζέλ.

Για χρόνια το γνωστό σε όλους μας μοντέλο Ζιζέλ ήταν παντού το νούμερο ένα. Η Forbes μας αποκάλυψε το ΤΟΡ 10 των πλουσιότερων καλλονών για το 2017. Μία από τις μικρότερες στη λίστα είναι και η πλουσιότερη!

Για κάθε χρόνο της ζωής της, έβγαλε και ένα εκατ. δολάρια! Η 22χρονη Κένταλ Τζένερ όχι μόνο πρόσθεσε αρκετά εκατομμύρια στο λογαριασμό της, αλλά ξεπέρασε έναν μύθο του μόντελινγκ στις ετήσιες απολαβές, εκθρονίζοντας την 37χρονη Ζιζέλ, η οποία έβγαλε μόλις 17,5 εκατ. δολάρια τον τελευταίο χρόνο, σύμφωνα με τη λίστα Forbes!

Η Kένταλ, η κοπέλα που έχει προκαλέσει αμέτρητες συζητήσεις για κάθε σημείο του σώματός της που εκθέτει μέσω των social media και των επιδείξεων μόδας, κατάφερε να πετύχει ένα άλμα στο εισόδημά της σε σχέση με το 2016, όταν είχε βγάλει το ποσό των 10 εκατ. δολαρίων.

Η επιτυχία του 22χρονου μοντέλου δεν είναι διόλου ασήμαντη, αν αναλογιστεί κανείς ότι η 37χρονη Ζιζέλ κατέχει τα πρωτεία τα τελευταία 15 χρόνια, δηλαδή από το 2002, όταν ήταν -όλως τυχαίως- στην ίδια ηλικία με τη διάδοχο της Κένταλ.

Kendall-Jenner-a640 Kendall-Jenner-b640

Την πρώτη τριάδα συμπληρώνει η 31χρονη Κρίσι Τέιγκεν, η οποία μπήκε για πρώτη φορά στη λίστα, με το ποσό των 13,5 εκατ. δολαρίων μέσα σε έναν χρόνο. Στην 4η και 5η θέση βρίσκουμε την 36χρονη Αντριάννα Λίμα με 10,5 εκατ. και τη νεαρή Gigi Hadid με 9,5 εκατ δολάρια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ