ANT1: Το κανάλι «τελειώνει» πασίγνωστο παρουσιαστή

ANT1: Το κανάλι «τελειώνει» πασίγνωστο παρουσιαστή

Το κανάλι του ANT1, εδώ και λίγο καιρό βρίσκεται σε περίοδο σχεδιασμού της επόμενης σεζόν. Έχει ήδη ξεκινήσει να σκέφτεται ποια πρόσωπα θέλει να κρατήσει στο δυναμικό του σταθμού (πχ. Φαίη Σκορδά), αλλά και με ποια θα λήξει τη συνεργασία του (πχ. Δούκισσα Νομικού).

Σε αυτά τα τελευταία, φαίνεται πως ανήκει και ο Γιώργος Λιάγκας. Το συμβόλαιο που έχει ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής με το κανάλι λήγει στο τέλος Ιουνίου και σύμφωνα με το ethnos.gr, πηγές του καναλιού αλλά και άνθρωποι από το περιβάλλον του Γιώργου Λιάγκα, φαίνεται πως συγκλίνουν στο να μην ανανεωθεί το συμβόλαιό του.

Μάλιστα, στο τελευταίο συμβόλαιο που είχε με τον σταθμό ο παρουσιαστής, υπήρχε η δυνατότητας ανανέωσης συνεργασίας ενός χρόνου, κάτι που φαίνεται πως το Μαρούσι δεν θα χρησιμοποιήσει.

Μάλιστα, σύμφωνα και πάλι με το ethnos.gr, δεν πρόκειται να υπάρξει ούτε συνάντηση μεταξύ των δύο πλευρών για την τυπική λήξη της συνεργασίας. Έτσι, ο δημοσιογράφος, θα δει την πόρτα της εξόδου από τον ANT1 μετά από έξι χρόνια.

Πηγή: neaselida.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ