Ξεσπά η Πάολα: «Είμαι περήφανη για την καταγωγή μου! Ναι, είμαι από…»

Ξεσπά η Πάολα: «Είμαι περήφανη για την καταγωγή μου! Ναι, είμαι από…»

Ακομπλεξάριστη η πασίγνωστη τραγουδίστρια

Από την Συκιά Χαλκιδικής στα πιο μεγάλα νυχτερινά κέντρα της Αθήνας βρέθηκε η Παγώνα Καραμήτσιου, δημοφιλής σε όλους ως Πάολα, με το χαρακτηριστικό τίναγμα των μαλλιών, τις εκκεντρικές εμφανίσεις και το λαϊκό «μέταλλο» στη φωνή, η τραγουδίστρια δηλώνει υπερήφανη που είναι τσιγγάνα.

«Είμαι τσιγγάνα! Ναι, φυσικά! Η μαμά μου δεν είναι, από την πλευρά του μπαμπά μου είναι τσιγγάνοι και γουστάρω πάρα πολύ! Τι κρίμα που δεν είναι και η μάνα μου, να είμαι γκαραντί τσιγγάνα», είπε η Πάολα, με πλατινέ μαλλί, όπως είδαμε σε βίντεο – αφιέρωμα το οποίο πρόβαλε η εκπομπή «Μία».

 Ξεσπά η Πάολα

Γεννημένη στις 25 Ιουνίου του 1982, η Παγώνα, νυν Πάολα, γέμισε με χαρά τους γονείς της, οι οποίοι ασχολούνταν επίσης με την μουσική. «Όταν πηγαίναμε εμείς να τραγουδήσουμε κάπου και την παίρναμε μαζί μας, ανέβαινε πάνω στο τραπέζι και τραγουδούσε», έχει δηλώσει ανοιχτά η μητέρα της.

Στα 13 της χρόνια, η Πάολα έκανε τα πρώτα της βήματα στο τραγούδι, έχοντας την έγκριση των γονιών της, ενώ στα 19 ανέβηκε στις μεγαλύτερες πίστες της Θεσσαλονίκης και στα 23 έκανε τον πρώτο της δίσκο και «κατέβηκε» στην Αθήνα, με παρότρυνση του Σταμάτη Γονίδη.

 Ξεσπά η Πάολα

Μόλις στα 19 της έμεινε και έγκυος: τις εμφανίσεις τις σταμάτησε στον 9ο μήνα και λίγο πριν γεννήσει… έβαζε εξτένσιον!

Πάολα: Οι μεγάλοι έρωτες που σημάδεψαν την ζωή της!

Μπορεί εδώ και αρκετά χρόνια να έχουν ακολουθήσει διαφορετικούς δρόμους, όμως ο Φώτης Ζαγγλοπίτης παραμένει ο άντρας που τιθάσευσε την Αμαζόνα της νύχτας που δεν είναι άλλη από την Πάολα.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν στο «Γοργόνες και Μάγκες» στη Θεσσαλονική, στο πρώτο μαγαζί που εμφανίστηκε στην πίστα η Πάολα. Έπειτα έγινε μάνατζερ της και ο πιο κοντινός της άνθρωπος. Κάρπος του έρωτα τους η Παολίνα, η κόρη τους, την οποία η Πάολα απέκτησε στα 17 της χρόνια. διαβάστε παρακάτω…

«Με την Πάολα ήμουν αυστηρή όταν έμεινε έγκυος. Δεν ήθελα να παντρευτεί τόσο νωρίς και να κάνει παιδί. Ήθελα να ξεκινήσει πρώτα την καριέρα της. Της το είπα κι εκείνη μου απαντάει: «Και θα αρραβωνιαστώ, και θα παντρευτώ, και παιδί θα κάνω, και καριέρα θα κάνω». Και τα έκανε όλα»,δήλωσε η μητέρα της.

Μετά από 9 μήνες ήρθε στη ζωή της Πάολας η κόρη της Παολίνα και ο Φώτης αποφάσισε να την στηρίξει όσο μπορούσε! Της πρότεινε να δουλέψει στο μαγαζί και μέσα σε λίγους μήνες η Πάολα έγινε το πρώτο γυναικείο όνομα.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα του περιοδικό Ciao, ο δεύτερος έρωτας στη ζωή της Πάολα ήρθε αφού πήρε διαζύγιο, μετά από καιρό. Ο έρωτας της με έναν Θεσσαλονικιό επιχειρηματία ήταν θυελλώδης και ακολούθησαν πολλοί χωρισμοί και επανασυνδέσεις. Η γνωριμία τους έγινε σε ένα από τα μαγαζία του πατέρα τους, όπου και τραγουδούσε. Εκείνη την περίοδο η Πάολα δεν είχε αποφασίσει ακόμα αν θα άφηνε την Θεσσαλονίκη για να έρθει στην Αθήνα, μιας και η επιτυχία της ήταν αρκετά μεγάλη!

«Όσες φορές έχω ερωτευτεί, όλο αυτό λέω. Όλοι μου οι έρωτες ήταν μεγάλοι, γιατί τους ζω έντονα. Αλλιώς θα βαριόμουνα και δεν θα ήμουν μαζί τους.», ανέφερε η καλλιτέχνιδα!Οι δύο τους, πάντως, χώρισαν οριστικά το καλοκαίρι του 2014 και για πολλούς η αφορμή γι αυτό το χωρισμό ήταν η απόφαση της Πάολας να κατέβει στην Αθήνα και να ξεκινήσει εδώ την επαγγελματική της πορεία. Μια πορεία που πολύ σύντομα την έφερε στην κορυφή.

Πηγή: athensmagazine.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ