Έβγαλε μάτια! Αυτή είναι η πιο αποκαλυπτική εμφάνιση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου (pic)

Έβγαλε μάτια! Αυτή είναι η πιο αποκαλυπτική εμφάνιση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου (pic)

Μια εντυπωσιακή Ηλιάνα διαλύει τον εγχώριο ανταγωνισμό.

Το 2019 ήταν άνευ συζήτησης η χρονιά της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, αφού το πανέμορφο μοντέλο πρωταγωνίστησε ατέλειωτες στιγμές στην επικαιρότητα της εγχώριας σόου μπιζ.

Η μελαχρινή καλλονή ολοκλήρωσε τη συμμετοχή της ως κριτής στο ριάλιτι GNTM με μεγάλη επιτυχία και ανέβασε στο κατακόρυφο τις μετοχές της στην Ελλάδα μετά από την καριέρα της στο εξωτερικό.

Φωτογραφίστηκε αμέτρητες φορές, είτε επαγγελματικά είτε για τον λογαριασμό της στο Instagram και έδωσε στους ακόλουθούς της μία γεύση από τις αναλογίες super model που διαθέτει.

Μόλις πριν λίγες μέρες όμως η Ηλιάνα αποζημίωσε τους χιλιάδες followers της με την πιο αποκαλυπτική της φωτογραφία. Το μοντέλο φόρεσε ίσως το πιο εντυπωσιακό φόρεμα που ανέδειξε το αξιοζήλευτο κορμί της, όσο κανένα άλλο ως σήμερα.

Η Ηλιάνα απαστράπτουσα, κυριολεκτικά, μέσα στο λαμέ σούπερ μίνι της, που άφηνε σχεδόν ακάλυπτο το στήθος της με ένα βαθύτατο ντεκολτέ, ακόμα πιο αποκαλυπτικό ακόμα και από αυτά που μας είχε συνηθίσει τις βραδιές αποχώρησης των κοριτσιών από το GNTM.

To σύνολο έκλεινε με ένα τσόκερ στον μακρύ λαιμό του μοντέλου που μαγνήτισε όλα τα βλέμματα με την εμφάνισή της.

Η Ηλιάνα απέδειξε ότι μπορεί να υποστηρίξει οποιοδήποτε φόρεμα και να είναι κάθε φορά πιο εντυπωσιακή από την προηγούμενη.

https://www.instagram.com/p/BwQOgFcnDC4/?utm_source=ig_web_copy_link

Πηγή: dailymedia.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ