Όντως; Ο ηθοποιός με τα ναρκωτικά κατέρρευσε μπροστά στις κάμερες!

Όντως; Ο ηθοποιός με τα ναρκωτικά κατέρρευσε μπροστά στις κάμερες!

Έχει φιγουράρει αρκετές φορές στα πρωτοσέλιδα...

Κι όμως, αρκετοί είναι οι ηθοποιοί, οι οποίοι έχουν μπλέξει με ναρκωτικά. Μάλιστα τον τελευταίο καιρό, έχει γίνει σάλος και με έναν ηθοποιό που εντοπίστηκε τύφλα από τα ναρκωτικά στο κέντρο της Αθήνας!

Ωστόσο, υπάρχουν κι άλλοι διάσημοι ηθοποιού, που έχουν παραδεχτεί την εξάρτησή τους και έχουν εξομολογηθεί σκηνικά που μας αφήνουν άφωνους.

Ένα από αυτά είναι και του διάσημου ηθοποιού Charlie Sheen! Ο ηθοποιός, ο οποίος και έχει φιγουράρει αρκετές φορές σε πρωτοσέλιδα, πριν χρόνια είχε σοκάρει με τη δήλωσή του ότι είχε καταρρεύσει μπροστά στις κάμερες.

«Μακάρι να με είχαν καταστρέψει τα ναρκωτικά. Μακάρι να έφταιγε η κοκαΐνη… Ένας ωκεανός βότκα και μια μπανιέρα χάπια. Αλλά δεν ήταν τίποτα από αυτά», δήλωσε ο χολιγουντιανός σταρ και εξήγησε: «Για όλα έφταιγε το μυαλό μου».

Να θυμίσουμε πως ο Charlie Sheen το 2011 απολύθηκε από το επιτυχημένο σίριαλ που πρωταγωνιστούσε, επειδή κατέρρευσε μπροστά στις κάμερες λόγω χρήσης ουσιών. Άρχισε να λέει ασυναρτησίες και η κατάσταση ξέφυγε από τον έλεγχο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ