Δύσκολες ώρες για τη Βίσση!

Δύσκολες ώρες για τη Βίσση!

Τι συνέβη στην αδερφή της Άννας Βίσση;

Εννέα μήνες μετά τη φονική φωτιά στο Μάτι, ο τόπος άνθισε πάνω στα καμένα με τα ερείπια των σπιτιών να παραμένουν όπως τα άφησε στο πέρασμά της η πύρινη λαίλαπα. Ανάμεσά τους και το σπίτι που ζούσε η Νίκη Βίσση, η αδελφή της Άννας Βίσση.

Η κάμερα του Happy Day και ο Μιχάλης Πλεμμένος την συνάντησαν στο υπόγειο του σπιτιού της, το μόνο σημείο που μπόρεσε να επιδιορθωθεί μετά τη φωτιά. Η Νίκη Βίσση πέρασε όλο τον δύσκολο χειμώνα εκεί και η περιγραφή της είναι συγκλονιστική:

undefined

 «Μένω στο υπόγειο το οποίο επισκευάσαμε -γιατί κι εδώ κατέβηκε η φωτιά- αλλά αποφασίσαμε να μη φύγουμε ποτέ γιατί εδώ είναι ο τόπος μας. Ο χειμώνας βγήκε δύσκολα. Βάλαμε νάιλον από πάνω για τη μόνωση, γιατί και το κρύο που αντιμετωπίσαμε ήταν δυσάρεστο και η υγρασία, νερά.

undefined
Τις πρώτες μέρες είχα πάει στην Άννα. Μετά ήταν δική μας απόφαση να παραμείνουμε εδώ. Δεν θέλαμε να απομακρυνθούμε. Βολεύτηκα σε μια μικρή κουζινίτσα που έχω φτιάξει με τα πιατάκια και τα ποτηράκια μου.

undefined
Έχουμε καταθέσει τον φάκελο την ανακατασκευή, δεν προχωρούν οι φάκελοι, ειδικά για τα κόκκινα σπίτια δεν έχει βγει καμία άδεια ακόμα. Για όσους ενοικιάζουν δεν έχει δοθεί ακόμα το επίδομα ενοικίου.Υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που παίρνουν συσσίτια. Το 2019 στην Αθήνα ζούμε με συσσίτια από τον Στρατό.

Δεν πρέπει να ξεχάσουμε τους 101 ανθρώπους που έφυγαν από τη ζωή. Γι’ αυτούς πρέπει ο τόπος να ζωντανέψει».

Πηγή: athensmagazine.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ