Τραγούδι γνωστής ερμηνεύτριας έγινε διασκευή στη Σερβία και… σπάει τα ταμεία! (vids)

Τραγούδι γνωστής ερμηνεύτριας έγινε διασκευή στη Σερβία και… σπάει τα ταμεία! (vids)

H Κατερίνα Νάκα επέστρεψε δυναμικά με το τραγούδι «Θησαυρός», το οποίο έκλεψε τις εντυπώσεις από το πρώτο άκουσμά του, ενώ εντύπωση προκάλεσε και το πρωτότυπο video clip του.

Η νέα της συνεργασία με τον Κωνσταντίνο Παντζή και τη DigitalRay γέννησε έναν… θησαυρό, ο οποίος δεν άργησε να ξεπεράσει τα ελληνικά σύνορα.

Ο λόγος για την Κατερίνα Νάκα, η οποία τον περασμένο Ιανουάριο επέστρεψε δυναμικά με το τραγούδι «Θησαυρός», το οποίο έκλεψε τις εντυπώσεις από το πρώτο άκουσμά του, ενώ εντύπωση προκάλεσε και το πρωτότυπο video clip του.

Το πολύ δυνατό λοιπόν κομμάτι της γνωστής ερμηνεύτριας, η μουσική του οποίου έχει γραφτεί από τον Κωνσταντίνο Παντζή και οι στίχοι του από την Πάτυ, πριν λίγες ημέρες διασκευάστηκε στη Σερβία, όπου γνωρίζει πραγματικά τεράστια επιτυχία.

Πιο συγκεκριμένα η διασκευή του στη βαλκανική χώρα έγινε από την Seka Aleksic, η οποία με το «Nista me vise ne boli» έχει σπάσει τα ταμεία στη Σερβία, μετρώντας ήδη παραπάνω από 3 εκατομμύρια views στο youtube σε μόλις λίγες ημέρες κυκλοφορίας, την ώρα που έχει γίνει ύμνος στα clubs.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ