Τρώει σαβούρα ο Τραμπ

Τρώει σαβούρα ο Τραμπ

Όλος ο πλανήτης γνωρίζει ότι ο Ντόναλντ Τραμπ είναι ένας άνθρωπος των υπερβολών.

Μεταξύ άλλων είναι και το φαγητό όπου ξεχωρίζει με τις – ας τις πούμε – αδυναμίες του. Του αρέσει το γρήγορο φαγητό. Για την ακρίβεια το πρόχειρο φαγητό. Ο πρόεδρος των ΗΠΑ είναι… οπαδός των McDonald ‘s.

Καταναλώνει ως και 2.500 θερμίδες τη μέρα στο λεγόμενο junk food. Αυτό αποκαλύφθηκε στο βιβλίο «Let Trump Be Trump: The Inside Story of His Rise to the Presidency», γραμμένο από τους συνεργάτες του Corey Lewandowski και David Bossie.

Σύμφωνα με τους συγγραφείς του βιβλίου, οι οποίοι ήταν κοντά στον πρόεδρο κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας, ένα τυπικό γεύμα του αποτελείτο από: Δύο Big Mac, Δύο σάντουιτς με ψάρι και ένα milkshake σοκολάτα.

Αυτό ισούται με 2.672 θερμίδες! Χωρίς το βραδινό. Υπενθυμίζεται ότι ο Τραμπ είναι 71 ετών, δεν αθλείται, κάνει καθιστική ζωή με πολύ άγχος και συνολικά κακή διατροφή. Κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας του, όπως είπε και ο δημοσιογράφος Bill O’Reilly, ο Τραμπ έτρωγε και σάντουιτς McDonald με αυγό και μπέικον με έξτρα τυρί και σάλτσα και ψωμί. Οσο για πρωινό;

Ο Τραμπ ο οποίος ξυπνά στις πέντε, τσεκάρει αμέσως το Twitter και μερικές φορές δεν τρώει καν πρωινό. Το μεσημεριανό του γεύμα είναι άψητο μπέικον και βραστά αυγά, όπως ο ίδιος έχει ομολογήσει. Για βραδινό; Αν δεν του επιβάλλουν κάποιο μενού σε επίσημο δείπνο τρώει τα (όχι λίγα) αγαπημένα του μπέργκερς από την αλυσίδα fast food. Πάνω από όλα υγιεινή διατροφή!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ