Δημήτρης Αλεξάνδρου : Αποχώρησε από το Nomads

Δημήτρης Αλεξάνδρου : Αποχώρησε από το Nomads

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου αποχώρησε από το Nomads, μετά από μονομαχία με την Βασιλική Μιλλούση.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ανακοίνωσε τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας του κοινού, το οποίο επέλεξε να κρατήσει στο παιχνίδι την Δήμητρα Φραντζή, με αποτέλεσμα να μονομαχήσουν η Βασιλική Μιλλιούση με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου για την συμμετοχή τους στο παιχνίδι.

Η Βασιλική Μιλλιούση κέρδισε σερί τα δύο πρώτα παιχνίδια έναντι του Δημήτρη Αλεξάνδρου με αποτέλεσμα να παραμείνει στον διαγωνισμό. Το πρώτο αγώνισμα ήταν το έπταθλο, όπου με σκορ 7-4 η Βασιλική Μιλλούση έκανε το 1-0.

Στη συνέχεια, οι δύο παίκτες κλήθηκαν να «μονομαχήσουν» στον πύργο με τις κάρτες, όπου η Μιλλούση κέρδισε ξανά και εξασφάλισε την παραμονή της στο παιχνίδι. Μάλιστα, η πρωταθλήτρια της ενόργανης γυμναστικής παραλίγο να καταρρεύσει μετά το τέλος, όχι από την κούραση, αλλά από την συγκίνηση, καθώς έτρεμε ολόκληρη.

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, ψύχραιμος, πήγε κατευθείαν κοντά στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για να τον αποχαιρετήσουν οι υπόλοιποι παίκτες προτού αποχωρήσει. Η έκπληξη μάλιστα πέρα από την αποχώρηση του μοντέλου, ήταν το γεγονός ότι ο ίδιος δεν θα επιστρέψει στην Ελλάδα.

Ο παρουσιαστής ανέφερε  πως κανένας παίκτης δεν θα φεύγει για Ελλάδα, αλλά θα μένει στο Παλαουάν και συγκεκριμένα στην βίλα, έτσι ώστε να είναι εκεί στον μεγάλο τελικό. Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου θα μένει μόνος του στην βίλα, αλλά αυτό δεν θα διαρκέσει πολύ, καθώς ήδη ξεκίνησε η διαδικασία επιλογής των επόμενων μονομάχων από το κοινό.

https://www.youtube.com/watch?v=1FqIXAv5dNw&feature=player_embedded

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ