Το μυστικό… υπερόπλο του Ισραήλ που κάποιοι αποκαλούν «βασίλισσα των όπλων»

Το μυστικό… υπερόπλο του Ισραήλ που κάποιοι αποκαλούν «βασίλισσα των όπλων»

Η μπαρουτοκαπνισμένη στρατιωτίνα που ακόμα και ο… Τσακ Νόρις δεν μπόρεσε να της αντισταθεί.

Στο εσωτερικό της χώρας της, η Orin Julie είναι ένα σύμβολο του φεμινισμού και της γυναικείας χειραφέτησης.

Οπουδήποτε αλλού στον κόσμο όμως είναι μια καυτή γυναίκα που διαφημίζει όπλα! Αν και έχει πολλά ακόμα στο ενεργητικό της.

Όπως γράφουν οι «Times of Israel» που φιλοξενούν το προφίλ της, οι αμερικανικές οπλοβιομηχανίες τη λατρεύουν, καθώς δεν είναι άλλο ένα όμορφο κορίτσι με υπέροχες καμπύλες που επιστρατεύεται στον σκοπό της προώθησης όπλων.

Η Orin Julie είναι μια πραγματική στρατιωτίνα που ξέρει καλά τα όπλα με τα οποία ποζάρει. Μπορεί να τα λύσει και να τα δέσει με τα μάτια κλειστά. Έχει δει βλέπετε από κοντά τη μάχη και ξέρει καλά από πόλεμο. «Δεν στέκομαι όρθια με μαγιό», λέει χαρακτηριστικά, «ξέρω πώς να κρατάω όπλα, πώς να πυροβολώ, πώς να εκτελώ τακτικές μάχης. Κάτι που εκτιμούν οι Αμερικανοί».

Και αναφέρεται στους Αμερικανούς γιατί είναι στις ΗΠΑ που κάνει τη μεγαλύτερη καριέρα η στρατιωτίνα από το Τελ Αβίβ, που είναι πια μοντέλο. Εκεί τη θεωρούν ενσάρκωση όλων αυτών που πιστεύουν για τα όπλα, ένα εξόχως αμερικανικό μείγμα συνταγματικών δικαιωμάτων και οπλοχρησίας με περισσότερους ή λιγότερους περιορισμούς.

Η 23χρονη Julie δουλεύει ήδη 2 χρόνια ως μοντέλο όπλων και εμφανίζεται πια στις μεγαλύτερες εκθέσεις ως το πρόσωπο μιας χούφτας ισραηλινών και αμερικανικών οπλοβιομηχανιών. Τα έχει καταφέρει και με το παραπάνω να βρει τη θέση της σε μια άκρως ανταγωνιστική αγορά.

Η νεαρή ήθελε να καταταγεί στον στρατό από μικρή, ο ισραηλινός στρατός δεν τη δεχόταν όμως στις μάχιμες τάξεις του, εξαιτίας του άσθματός της. Με την υποστήριξη ωστόσο μιας ανώτερης αξιωματικού, έγινε μέρος μιας καινούριας και μεικτής διασωστικής ομάδας, στην οποία λειτούργησε τελικά ως η πρώτη γυναίκα λοχίας.

Ήταν το 2015, όταν ολοκλήρωσε την τριετή θητεία της, που ανέβασε τις πρώτες φωτογραφίες στο Instagram με τη χακί στολή και δεν θα έπαιρνε πολύ στις τοπικές οπλοβιομηχανίες να την ανακαλύψουν.

Πηγή: www.newsbeast.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ