Γνωστή ηθοποιός σε κέντρο απεξάρτησης

Γνωστή ηθοποιός εισήχθη σε κέντρο απεξάρτησης για να κόψει το ποτό, μετά από άλλες 25 φορές που έχει κάνει την ίδια προσπάθεια.


Γνωστή ηθοποιός σε κέντρο απεξάρτησης | to10.gr

Σε κέντρο αποτοξίνωσης εισήχθη γνωστή ηθοποιός, καθώς η ίδια παλεύει εδώ και χρόνια να ξεπεράσει τον εθισμό της στο αλκοόλ και στα χάπια.

Ο λόγος για την Heather Locklear, η οποία παλεύει εδώ και χρόνια να ξεπεράσει τον εθισμό της στο αλκοόλ και στα χάπια. Μάλιστα, έχει εισαχθεί τουλάχιστον 25 φορές σε κλινική αποτοξίνωσης χωρίς όμως κάποια επιτυχία. Η τελευταία φορά ήταν λίγο πριν τα Χριστούγεννα, αλλά τότε έφυγε πριν ολοκληρωθεί η θεραπεία της, ενώ επέστρεψε πριν από δύο εβδομάδες για να προσπαθήσει για ακόμη μία φορά.

Σύμφωνα με πηγή από το κοντινό της περιβάλλον που μίλησε στο People.com, η κατάσταση της επηρεάζει εδώ και χρόνια την οικογένεια της και περισσότερο την 21χρονη πλέον κόρη της Ava, την οποία απέκτησε με τον πρώην σύζυγο της Richie Sambora.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Die Schauspielerin Heather Locklear hat bei einer Auseinandersetzung mit ihrem Freund Chris Heisser wieder einmal die Kontrolle verloren. Jetzt sucht sie sich Hilfe in einer Entzugsklinik #internationalestars #heatherlocklear Bildquelle: VCSO/ MEGA

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Promiflash (@promiflash) στις

«Έχει πρόβλημα με το αλκοόλ, τα χάπια και με την ψυχική της υγεία. Δεν θέλει κανένα άτομο δίπλα της που μπορεί να την κάνει υπεύθυνη. Δεν έχει δουλειά, τίποτα που να την κρατάει υπεύθυνη. Αυτό διαλύει την οικογένεια της. Είναι ένα πρόβλημα που τους απασχολεί εδώ και πολλά πολλά χρόνια. Η Ava έχει περάσει πολύ άσχημα.» ανέφερε χαρακτηριστικά η πηγή.

Η ηθοποιός μπορεί να γύρισε ξανά στην κλινική για να αντιμετωπίσει τα προβλήματα της, ωστόσο, οι κοντινοί της άνθρωποι ανησυχούν πως πρόκειται να κυλήσει ξανά πολύ σύντομα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

La Locklear ❤️ . . . . . . . . . #heatherlocklear #entertainment #photography #gorgeous #gorgeousgirl #celebrity #closeup #face #beauty #omg #wow #sexy #babe #hottie #icon #beyonce #checkonit #blondehair #photooftheday #actress #goals #hairgoals #🎯

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ✨✨✨Legend Locklear✨✨✨ (@legendlocklear) στις

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

#eighties #MOIST Reposted from @itsan80sthing – #heatherlocklear #80s – #regrann

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jonesy (@jonesy_vigorous) στις

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

#heatherlocklear

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη William Wilson (@l_embellie_arts) στις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο