To εξωφρενικό δώρο της Kylie Jenner στον make up artist της

To εξωφρενικό δώρο της Kylie Jenner στον make up artist της

H Kylie Jenner έκανε ένα «μικρό δώρο» στον make up artist της και μας άφησε όλους άναυδους.

Ο make up artist της Kylie Jenner, Ariel Tejada, έκλεισε τα 24 του χρόνια κι η Kylie ήθελε να τον ευχαριστήσει για τη συνεργασία τους με ένα δώρο που μάλλον…δε θα ξεχάσει ποτέ.

Είναι γνωστό ότι η Kylie Jenner δεν λυπάται να ξοδέψει τα χρήματά της για τις προσωπικές της αγορές. Όταν όμως θέλει να κάνει ένα δώρο σε ένα αγαπημένο της πρόσωπο, τότε πραγματικά ξεπερνά κάθε όριο.

Αυτό συνέβη και σε αυτήν την περίπτωση. Ο Ariel Tejada, έκλεισε τα 24 του χρόνια και η Kylie θέλησε να του ευχηθεί «χρόνια πολλά» με ένα δικό της… μοναδικό τρόπο, που άφησε άναυδο όχι μόνο τον εορτάζοντα αλλά κι όλο το Internet!

O Ariel άνοιξε το μικροσκοπικό κουτί του δώρου του και, όταν είδε τι περιλάμβανε, δεν μπόρεσε να συγκρατηθεί κι έβαλε τα κλάματα. Το δώρο ήταν ένα διαμαντένιο δαχτυλίδι, που ο makeup artist της ήθελε για πολλούς μήνες.

Η Kylie ανέφερε χαρακτηριστικά: «I’m always listening (Πάντα σε ακούω)» υπονοώντας πως πάντα ακούει τις επιθυμίες των φίλων και συνεργατών της και απλώς περιμένει την κατάλληλη περίσταση για να τις πραγματοποιήσει.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Kylie got Ariel a ring from @xivkarats he’s been wanting! Listen to how she thought of this idea. She said “I’m always listening” 😂💙💛

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kylie Jenner News (@kyliesnapchat) στις

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ