Χωρισμός-βόμβα στην εγχώρια showbiz

Το παρασκήνιο ενός άδοξου έρωτα! Οι καυγάδες και όλη η αλήθεια!


Χωρισμός-βόμβα στην εγχώρια showbiz | to10.gr

Χωρισμός βόμβα έσκασε στην ελληνική showbiz! Τέλος η Χρυσή Βαρδινογιάννη και ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης! Τι συνέβη;
Όλοι περίμεναν πως οι δυο τους θα επισημοποιούσαν τη σχέση τους όμως σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού Ciao, χώρισαν!

Ήταν μια σχέση που ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς και εξελίχθηκε με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, αφού οι δυο τους είχαν πολλά κοινά! Με βασικότερο όλων το γεγονός ότι και οι δυο είναι άνθρωποι που δεν αγαπούν τη δημοσιότητα και γι αυτό προσπάθησαν να διαφυλάξουν τη σχέση τους από αυτήν.

Είναι χαρακτηριστικό ότι παρ’ότι το ζευγάρι ήταν μαζί σχεδόν ένα χρόνο είναι μετρημένες στα δάχτυλα οι κοινές τους φωτογραφίες και μάλιστα όταν έβλεπαν φωτογράφους φρόντιζαν να απομακρυνθούν ο ένας από τον άλλον ακόμα κι αν βρίσκονταν μαζί.

Όσα τους χώρισαν

Μπορεί να είναι πολλά αυτά που τους ένωναν, αλλά τελικά υπήρχαν και πράγματα πολύ βασικά που τους χώρισαν, σύμφωνα με δημοσίευμα του ciao.

Οι άνθρωποι που ξέρουν πρόσωπα και πράγματα, οι λίγοι άνθρωποι που γνωρίζουν τα προσωπικά της Χρυσής Βαρδινογιάννη, λένε ότι η απόφαση της πάρθηκε μετά από πολύ σκέψη.

Η ίδια φαίνεται πως θεώρησε ότι η σχέση αυτή δεν μπορούσε να έχει μέλλον για διάφορους λόγος και προτίμησε να κόψει τώρα, πριν προχωρήσει ακόμα περισσότερο!

Κι αυτό διότι ήξερε ότι αν προχωρούσε θα βρισκόταν πιθανότατα πάλι παντρεμένη και δεν θέλει σε καμία περίπτωση να επαναλάβει στην ζωή της την αποτυχία ενός γάμου, όπως τότε με το Νίνο.

Το ζευγάρι φαίνεται ότι είχε αρκετές διαφωνίες όπως λένε οι ίδιοι άνθρωποι, διαφωνίες τόσο για απλά και καθημερινά πράγματα όσο και για θέματα συμβίωσης. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ένα ακόμα θέμα ήταν οι διαφωνίες που είχε η οικογένεια της Χρυσής στην πορεία που έπαιρνε η σχέση της, καθώς θεωρούσαν ότι είναι νωρίς για να προχωρήσει σε κάτι τόσο σοβαρό λίγο καιρό μετά τον χωρισμό της και με δεδομένο ότι ακόμα τα παιδιά της είναι πολύ μικρά.

Χρυσή Βαρδινογιάννη – Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: Ο πραγματικός λόγος που αναβάλουν τον γάμο!
Ποιος είναι ο πραγματικός λόγος που αναβάλουν το γάμο Χρυσή Βαρδινογιάννη και Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης; Αποκάλυψη τώρα!

Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και περίπου ενάμιση χρόνο και όπως λένε όσοι τους ξέρουν, παραμένουν πάρα πολύ ερωτευμένοι και αγαπημένοι. Τόσο που κάποια στιγμή αποφάσισαν να προχωρήσουν στο επόμενο βήμα και να επισημοποιήσουν τη σχέση τους. Κάτι που δεν αποδείχθηκε απλό…

Γιατί αναβάλουν τον γάμο;

Όπως αναφέρει δημοσίευμα του περιοδικού ciao, κάποιες πηγές αναφέρουν πως το ζευγάρι είχε ήδη κανονίσει τις λεπτομέρειες και είχαν μεταξύ τους βρει την ημερομηνία! Γιατί, λοιπόν, δεν γίνεται ο γάμος; Πολύ κοντινές πηγές στο ζευγάρι επιβεβαιώνουν ότι πράγματι ήταν έτοιμο να προχωρήσει σε γάμο και μάλιστα άμεσα αλλά τελικά αποφάσισε να αναβάλει το μυστήριο!

Και ο λόγος όπως λένε είναι ότι μετά από συζητήσεις μεταξύ τους αλλά και με τον πατέρα της Χρυσής, αποφάσισαν να μην βιαστούν καθώς το διαζύγιο της με το Νίνο είναι ακόμα σχετικά νωπό και τα παιδιά της μικρά. Με δεδομένη τη δυσάρεστη εμπειρία που είχε από αυτό το χωρισμό και το γεγονός ότι θέλει όλα να κυλάνε ήρεμα στη ζωή της, ώστε να μπορέσει να μεγαλώσει και με την ανάλογη ηρεμία τα παιδιά της, η Χρυσή συμφώνησε ότι ίσως είναι καλύτερα να περιμένουν ακόμα λίγο καθώς άλλωστε και τίποτα δεν τους βιάζει!

Γράψτε το σχόλιο σας...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο