Το τερμάτισαν: Οι Ρωσίδες έκαναν το spanking… άθλημα! (vid)

Ένα νέο σπορ έκανε την εμφάνισή του το τελευταίο διάστημα στη Ρωσία, στο οποίο γυναίκες ρίχνουν σφαλιάρες η μία στα οπίσθια της άλλης, όσο πιο δυνατά μπορούν!


Το τερμάτισαν: Οι Ρωσίδες έκαναν το spanking… άθλημα! (vid) | to10.gr

Φανταζόσασταν ποτέ ότι το spanking θα μπορούσε να γίνει άθλημα; Κάποιες γυναίκες στην Ανατολική Ευρώπη όχι μόνο το φαντάστηκαν, αλλά το έκαναν και πράξη! Συγκεκριμένα, στη Ρωσία το τελευταίο διάστημα έχει αναπτυχθεί ραγδαία ένα νέο σπορ, στο οποίο οι γυναίκες ρίχνουν σφαλιάρες η μία στα οπίσθια της άλλης, όσο πιο δυνατά μπορούν.

Οι κανόνες του παιχνιδιού μάλιστα είναι πολύ απλοί. Οποια κουνηθεί την ώρα που δέχεται το χτύπημα, έχασε. «Χτύπα δυνατά, πιο δυνατά, πιο δυνατά», είναι το μότο του νεοσύστατου σπορ, που κάνει… πάταγο! Συνήθως οι αγώνες γίνονται σε γυμναστήρια, με τις διαγωνιζόμενες να είναι γυμνασμένα κορίτσια, τα οποία έχουν ιδιαίτερα εντυπωσιακά προσόντα.

Μία από τις νικήτριες στα τελευταία τουρνουά ήταν η διάσημη blogger Αναστασία Ζολοτάγια. Εκανε τις άλλες… κόκκινες από το spanking και κέρδισε το έπαθλο. Τώρα ποιο είναι το έπαθλο, ουδείς γνωρίζει… Μπορεί απλά να παίζουν για τη χαρά του αθλήματος.

Δείτε το βίντεο με τη νέα… τρέλα των Ρωσίδων:

Και φωτογραφίες από την εντυπωσιακή Αναστασία Ζολοτάγια:

Γράψτε το σχόλιο σας...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο