Λαρίσα Ρικέλμε: Η «καυτή» επιστροφή εννιά χρόνια μετά το Μουντιάλ (pics)

Λαρίσα Ρικέλμε: Η «καυτή» επιστροφή εννιά χρόνια μετά το Μουντιάλ (pics)

Η πιο σέξι φίλαθλος της Παραγουάης, Λαρίσα Ρικέλμε επανεμφανίστηκε στο Κόπα Αμέρικα και έβαλε... φωτιά, εννέα χρόνια μετά το Μουντιάλ του 2010.

Το Κόπα Αμέρικα είναι μια από τις πιο δημοφιλής διεθνείς διοργανώσεις και αναμφίβολα πρόκειται για ένα τουρνουά που απασχολεί εκατομμύρια κόσμου.

Όπως είναι λογικό λοιπόν όλα τα φώτα είναι στραμμένα στα γήπεδα της Βραζιλίας. Εκεί όπου δεσπόζουν σπουδαία ονόματα ποδοσφαιριστών και όχι μόνο.

Μπορεί στο χορτάρι όλοι να παρακολουθούν τον Λιονέλ Μέσι, τον Λουίς Σουάρες και τον Φελίπε Κουτίνιο, όμως στις κερκίδες η μεγάλη σταρ και αυτή που μαγνητίζει τα βλέμματα είναι η Λαρίσα Ρικέλμε. Ναι, καλά διαβάσατε. Η πιο σέξι φίλαθλος της Παραγουάης επανεμφανίστηκε στο Κόπα Αμέρικα και έβαλε φωτιά στα γήπεδα της Βραζιλίας.

Εννέα χρόνια μετά τη φωτογράφηση για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2010 επέστρεψε και «τρέλανε» και πάλι τον κόσμο με την απίστευτη ομορφιά της. Η 34χρονη πλέον μετά τη Νότιο Αφρική, όπου έκλεψε την παράσταση είναι στην χώρα του καφέ.

Η Ρικέλμε έγινε γνωστή όταν εμφανίστηκε στις κερκίδες της Παραγουάης με ένα κινητό Νόκια όπου είχε στο ανάμεσα στο στήθος της, αλλά και με την υπόσχεση που εντέλει δεν τηρήθηκε, αφού είχε πει ότι θα τρέξει γυμνή αν η Παραγουάη κατακτήσει το Μουντιάλ. Παρόλα αυτά την ίδια σεζόν φωτογραφήθηκε γυμνή για το playboy (όπως θα δείτε παρακάτω) και έγινε ένα από τα πιο υψηλά αμειβόμενα μοντέλα παγκοσμίως.

Φέτος επέστρεψε στη… δράση όμως αυτή τη φορά ανάμεσα στο στήθος της είχε… αναβαθμισμένο Iphone. Είδε την ομάδα της να προκρίνεται ως τρίτη και πλέον περιμένει τα νοκ-άουτ. Φωτογραφήθηκε με την Αργεντινή του Μέσι και όλοι περιμένουν από εκείνη έστω μια ακόμα υπόσχεση, μιας και η Παραγουάη δύσκολα θα κατακτήσει το Κόπα Αμέρικα.

Δείτε τις φωτογραφίες της «καυτής» Παραγουανής: 

https://www.instagram.com/p/BzGWWUfh0wm/

https://twitter.com/lari_riquelme/status/1143356152698290176

https://twitter.com/lari_riquelme/status/1141646845380374528

https://twitter.com/lari_riquelme/status/1141452016411119618

Δείτε και φωτογραφίες από το Μουντιάλ του 2010:  

https://www.instagram.com/p/Bysn3XyBq3m/

https://www.instagram.com/p/Byn-NubBrbD/

https://www.instagram.com/p/BygPlAehr4c/

https://www.instagram.com/p/ByTvAYEh34p/

https://www.instagram.com/p/Bwx0LOiFv1Z/

https://www.instagram.com/p/BvZbgWjFUPs/

Δείτε και τη φωτογράφηση στο Playboy:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ