Μπέκαμ, Μπεγερίν, Χαρτ και λοιποί… κακόγουστοι: Τι τατουάζ είναι αυτά ρε μάγκες; (pics)

Μπέκαμ, Μπεγερίν, Χαρτ και λοιποί… κακόγουστοι: Τι τατουάζ είναι αυτά ρε μάγκες; (pics)

Λένε ότι τα χρήματα δεν μπορούν να αγοράσουν καλή αισθητική και γούστο και κάποιοι παγκοσμίου φήμης ποδοσφαιριστές το αποδεικνύουν.

Το ότι στον τραπεζικό σου λογαριασμό υπάρχουν πολλά χρήματα, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι έχεις κλειστό συμβόλαιο με την καλαισθησία. Τα τατουάζ ποδοσφαιριστών παγκοσμίου κλάσης έρχονται να το αποδείξουν!

Ο πρώην τερματοφύλακας της Αγγλίας Τζο Χαρτ το απέδειξε πρόσφατα με το κατάμαυρο τατουάζ στον δεξιό του ώμο.

Και ούτε καν ο… ανεπίσημος βασιλιάς του Cool, Ντέιβιντ Μπέκαμ έχει ισχυρό ανοσοποιητικό στην… κακογουστιά.

Για παράδειγμα κοιτάξτε προσεχτικά γύρω από το… χρυσό ρολόι στο χέρι του Ντέλε Άλι και θα δείτε ότι ο άσος της Τότεναμ έχει επιλέξει να χτυπήσει στο χέρι του τον Μπαμ- Μπαμ από τους Φλίνστοουνς.

Ο άρχοντας του στιλ Ντέιβιντ Μπέκαμ που έχει πάνω από 40 τατουάζ στο κορμί του, αποφάσισε για κάποιον λόγο να ζωγραφίσει μόνιμα πάνω στο… κεφάλι του είναι ένα περίεργο σύμπλεγμα πλανητών.

Ο Σέρχιο Αγκουέρο της Σίτι, από την άλλη αποφάσισε να χτυπήσει στο χέρι του κάτι γραμμένο στη γλώσσα των ξωτικών! Δεν ξέρει κάποιος τι σημαίνει, ακόμα και αν είναι μεγάλος φαν της ταινία «Άρχοντας των δαχτυλιδιών», αλλά δεν πρέπει να νοιάζεται ιδιαίτερα ο Αργεντινός σταρ.

Ο Έκτορ Μπεγερίν, γνωστός για το εκκεντρικό του γούστο και στο ντύσιμο, αποφάσισε να χτυπήσει τον αριθμό της φανέλας του στο μηρό του, πάνω από το γόνατο!

Ο Έρικ Λαμέλα έχει στο μπούτι του ένα αξιολάτρευτο (κατά τα άλλα) σκυλάκι. Γλυκό εκ μέρους του Σέρβου αμυντικού Ούρος Βίτας που αποφάσισε να εκφράσει την αγάπη του για την γυναίκα της ζωής του, χτυπώντας την τατουάζ στα πλευρά, αλλά πόσο φρικτή μοιάζει;

Ο μέσος της Ίντερ, Μπρόζοβιτς, έκανε αυτό το τατουάζ στο χέρι του, για να ταιριάζει με τον… πανηγυρισμό του. Ο Νάιλ Ρέιντζερ, αποφάσισε να υποβάλει τον εαυτό του σε εξαιρετικό πόνο χτυπώντας πάνω από το μάτι του… το επώνυμό του, σε περίπτωση που το ξεχάσει δηλαδή!

Λέτε να θέλει να μας πει κάτι ο πρώην άσος της Πόρτο και της Τσέλσι Ρικάρντο Κουαρέσμα;

Τα δάκρυα, ως τατουάζ, συμβολίζουν το πόσους ανθρώπους έχει σκοτώσει κάποιος στη φυλακή. Η σύντομη παραμονή του Κουαρέσμα στο Στάμφορντ Μπριτζ πάντως δεν περιελάμβανε… θανατηφόρο έργο πάντως.

Για του λόγου το αληθές, δείτε όλα τα τατουάζ που προαναφέραμε:

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ