Τέτοιο επικό μπάτσελορ πάρτι στη Μύκονο δεν έχει ξαναγίνει -Η μέλλουσα σύζυγος του Ρίο Φέρντιναντ το τερμάτισε (pics)

Τέτοιο επικό μπάτσελορ πάρτι στη Μύκονο δεν έχει ξαναγίνει -Η μέλλουσα σύζυγος του Ρίο Φέρντιναντ το τερμάτισε (pics)

Μπάτσελορ πάρτι στη Μύκονο έκανε η Κέιτ Ράιτ, μέλλουσα σύζυγος του πρώην ποδοσφαιριστή Ρίο Φέρντιναντ, και φρόντισε να μοιραστεί πολλά στιγμιότυπα κάνοντας τους φαν της να ζηλέψουν.

Η παρουσιάστρια είχε αρραβωνιαστεί τον αγαπημένο της Ρίο Φέρντιναντ τον Νοέμβριο σε μια πολύ ρομαντική πρόταση γάμου στο Άμπου Ντάμπι. Και τώρα αποφάσισε να μοιραστεί στιγμιότυπα από το λαμπερό και κοριτσίστικο πάρτι της στη Μύκονο.

Αποκαλύπτοντας πως είχε απαγορεύσει από τις καλεσμένες της να ανεβάσουν φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για το ταξίδι, η παρουσιάστρια υποσχέθηκε στους φαν της πως θα τους δώσει μια ματιά από τις διακοπές της. Οι οποίες σίγουρα θα μείνουν αξέχαστες από τις καλεσμένες της.

Dress code στο αεροδρόμιο

Όπως φαίνεται σε μία από τις φωτογραφίες, στο αεροδρόμιο υπήρχε dress code και όλες φορούσαν μαύρα ρούχα, ενώ η Κέιτ Ράιτ κάθεται επάνω σε μια βαλίτσα με ένα λευκό πουκάμισο που γράφει «Μέλλουσα κυρία Φέρντι» στο πίσω μέρος. Δεν κάθεται όμως σε μια τυχαία βαλίτσα, αλλά σε μία μαύρη αποσκευή που είχε το πρόσωπο του μελλοντικού συζύγου της, ενώ όλες οι υπόλοιπες φίλες της είχαν τις ίδιες μαύρες αποσκευές για να ξεχωρίζουν από το πλήθος.

Η Κέιτ έγραψε στη λεζάντα του συγκεκριμένου στιγμιότυπου: «Εγώ και τα κορίτσια είμαστε έτοιμες για το μπάτσελορ πάρτι… Αποφασίσαμε να κάνουμε αποτοξίνωση από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να απολαύσουμε τον χρόνο μας στη Μύκονο, παρά να είμαστε 24 ώρες το 24ωρο στο Instagram. Ετοιμαστείτε για πολλές φωτογραφίες».

Και προκειμένου να έχει τον σύντροφό της πάντα δίπλα της, η Κέιτ Ράιτ είχε και ένα αρκουδάκι με το πρόσωπο του Ρίο Φέρντιναντ στο κάθισμα δίπλα της στο αεροπλάνο, με την παρουσιάστρια να ποζάρει περήφανα δίπλα του. Όλα τα βλέμματα πάντως ήταν στραμμένα στη μέλλουσα νύφη, που σε μια άλλη φωτογραφία ποζάρει με μια μαύρη παντελόνα και ένα κοντό μαύρο μπλουζάκι.

Μπάτσελορ πάρτι σε πολυτελή ιδιωτική βίλα στη Μύκονο για τη μέλλουσα κυρία Φέρντιναντ και τις φίλες της

Μετά την αποβίβαση, το πάρτι ξεκίνησε με όλες τις φίλες να διαμένουν σε μια πολυτελή ιδιωτική βίλα στη Μύκονο. Μάλιστα, η Ράιτ μοιράστηκε βίντεο από το εσωτερικό της εκπληκτικής κατοικίας, με τα κορίτσια να κάνουν βόλτες στους πανέμορφους εσωτερικούς χώρους και στην ιδιωτική εξωτερική πισίνα.

Και φυσικά, η μέλλουσα σύζυγος του Ρίο Φέρντιναντ δεν λυπήθηκε τα έξοδα, με τον χώρο να είναι πλημμυρισμένος από λευκά και ροζ μπαλόνια που είχαν τυπωμένη την φράση «Μέλλουσα κυρία Φέρντι» με γιγάντια ασημένια γράμματα. Παράλληλα, τα δωμάτια της ιδιωτικής βίλας ήταν ήδη έτοιμα για την άφιξή τους με τσάντες με προϊόντα για όλες τις φίλες της, με την Κέιτ να έχει ετοιμάσει μέχρι και προσωπικές παντόφλες με τη φράση «Μέλλουσα κυρία Φέρντι, Μύκονος 2019», καθώς και ρόμπα και ένα τσαντάκι για τα καλλυντικά.

Για το πρώτο τους βράδυ στο ελληνικό νησί, η Κέιτ Ράιτ επέλεξε να φορέσει ένα ασημένιο σατέν τοπ με ταιριαστή φούστα με κρόσσια στο κάτω μέρος, ένα σύνολο που τόνιζε το γυμνασμένο σώμα της και τους κοιλιακούς της. Το λουκ ολοκλήρωσε με ασημένια πέδιλα και ένα μαύρο τσαντάκι.

Η μέλλουσα νύφη πόζαρε με τις φίλες της δίπλα στην πισίνα, με όλες όσες τη συνόδευαν στο μπάτσελορ πάρτι να φορούν παλ ρούχα, σε αποχρώσεις του ροζ, του κρεμ και του χρυσού.

Λαμπερή πρόταση γάμου στο Άμπου Ντάμπι

Στις αρχές Νοεμβρίου, η Κέιτ Ράιτ και ο Ρίο Φέρντιναντ ανακοίνωσαν τον αρραβώνα τους μέσω μιας ανάρτησης στο Instagram, αφότου ο πρώην ποδοσφαιριστής, άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και αρχηγός της Εθνικής Αγγλίας, της έκανε πρόταση γάμου σε ένα οικογενειακό ταξίδι στο Άμπου Ντάμπι μπροστά στα τρία παιδιά του, τον 12χρονο Λόρενς, τη 10χρονη Τέιτ και την 7χρονη Τία. Ο Ρίο Φέρντιναντ είχε χάσει την πρώτη του γυναίκα το 2015, όταν πέθανε σε ηλικία μόλις 34 ετών χτυπημένη από τον καρκίνο του μαστού.

Πηγή: iefimerida.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ