Νίκος Μουτσινάς: Φεύγει από το OPEN;

Νίκος Μουτσινάς: Φεύγει από το OPEN;

Όλο το ρεπορτάζ για το μέλλον της εκπομπής του παρουσιαστή.

Η φετινή σεζόν ήταν άκρως πετυχημένη για τον Νίκο Μουτσινά και την εκπομπή «Για την παρέα».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Δεν έχω λόγια ρε παιδιά! Δεν ξέρω τι να πρωτοπώ! Είμαι συγκινημένος, γεμάτος και ευτυχισμένος! Τελειώσαμε για φέτος! Απίστευτο? Το ευχαριστώ είναι πολύ λίγο! Σας ευχαριστώ και σας αγαπώ πολύ πολύ πολύ! 🙏🏻❤️ Όλους σας! Και εσάς από το σπίτι που μας αγκαλιάσετε με όλη σας την αγάπη και όλη την ομάδα που δούλεψε αυτό το διάστημα για να βγει αυτή η τρέλα που βλέπατε! Θα μου λείψετε πολύ! Σας αγαπώ! Σας το είπα? 🙄ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΑΚΙ. #LOVEYOU #GIATINPAREA

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nikos Moutsinas (@nikosmoutsinas) στις

«Δεν έχω λόγια ρε παιδιά! Δεν ξέρω τι να πρωτοπώ! Είμαι συγκινημένος, γεμάτος και ευτυχισμένος! Τελειώσαμε για φέτος! Απίστευτο? Το ευχαριστώ είναι πολύ λίγο! Σας ευχαριστώ και σας αγαπώ πολύ πολύ πολύ! 🙏🏻❤️ Όλους σας! Και εσάς από το σπίτι που μας αγκαλιάσετε με όλη σας την αγάπη και όλη την ομάδα που δούλεψε αυτό το διάστημα για να βγει αυτή η τρέλα που βλέπατε! Θα μου λείψετε πολύ! Σας αγαπώ! Σας το είπα? 🙄ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΑΚΙ. » έγραψε σε μια συγκινητική του ανάρτηση ο παρουσιαστής.

Σύμφωνα με τον Γιάννη Πουλόπουλο, το συμβόλαιο του παρουσιαστή με τον τηλεοπτικό σταθμό που φιλοξενούσε τον ίδιο και την εκπομπή δεν έχει ακόμη ανανεωθεί. ‘Ετσι οι φήμες για μεταγραφή έχουν οργιάσει!

Σήμερα ο δημοσιογράφος της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου» ανέφερε ότι ο παρουσιαστής δέχτηκε πρόταση από τους ιθύνοντες του ΣΚΑΪ και μάλιστα οι συζητήσεις βρίσκονται σε προχωρημένο επίπεδο, αφού δίπλα στο πλατό του Γιώργου Λιάγκα σχεδιάζεται να κατασκευαστεί το σκηνικό για την εκπομπή του Νίκου Μουτσινά.

Μάλιστα, ο παρουσιαστής έχει κάνει δύο ραντεβού με τη νέα διοίκηση, το πρώτο δεν ήταν τόσο θετικό, ενώ στο δεύτερο έβαλαν κάποια πράγματα στο τραπέζι.

Στην ίδια συζήτηση Στέφανος Κωνσταντινίδης μιλώντας για το ίδιο θέμα είπε ότι ο Νίκος Μουτσινάς έχει ήδη «κλείσει» στον ΣΚΑΪ.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Σας ευχαριστώ όλους για αυτό το ασταμάτητο πάρτυ που ζήσαμε όλη αυτή την χρονιά! Με κάνατε φίλο σας και εγώ ένιωσα οτι γίναμε παρεα! Η τελευταία εκπομπή ήταν ο ορισμός της έκπληξης για μένα. Περασα μαγικά. Είναι υπέροχο όταν συντονίζεται η τρέλα και η χαρα! Όλοι όσοι ήρθατε έστω και για λίγο στο πλατό, αποδείξατε ότι η χαρα και η πλάκα μας συνδέει. Σας ευχαριστώ που ήσασταν μερος αυτης της γιορτης! Παιδια, να το ξέρετε ότι Θα μου λείψει η επικοινωνία μας. Άντε να γεμίσετε μπαταρίες γιατί η χρόνια που έρχεται θα είναι εξαιρετική!! Σας αγαπώ όλους και έναν έναν ξεχωριστά.. Νικόλας❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nikos Moutsinas (@nikosmoutsinas) στις

Ένα άλλο ενημερωμένο τηλεοπτικό ρεπορτάζ έρχεται να επιβεβαιώσει την φημολογία «Ζήτησαν από το Open ραντεβού με τον Νίκο Μουτσινά, όπου επήλθε οριστικός χωρισμός ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Τα θέματα ήταν άλυτα και η κατάσταση είναι πάρα πολύ ρευστή. Όταν δεν εγκρίνεται ο προϋπολογισμός για την επόμενη σεζόν, κανείς δεν μπορεί να σου εγγυηθεί ότι του χρόνου θα έχεις εκπομπή. Υπάρχει ένα θέμα.

Ο Νίκος Μουτσινάς είχε κάνει εισήγηση για αυξήσεις στους συνεργάτες του και στον ίδιο πολύ πριν τελειώσει η εκπομπή. Εγώ ξέρω πως ο Νίκος Μουτσινάς προχωράει κανονικά με τον ΣΚΑΙ.

Όλα είναι ρευστά. Το Open τελείωσε και αναμένεται ανακοίνωση. Στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν είναι μόνο τα χρήματα, είναι και η ρευστότητα που επικρατεί στο κανάλι» είπε, μεταξύ άλλων, η Τίνα Μεσσαροπούλου στον ALPHA.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ