Όλγα Πηλιάκη: Έκανε το πιο σέξι Bottle Cap Challenge

Όλγα Πηλιάκη: Έκανε το πιο σέξι Bottle Cap Challenge

Όχι άδικα βέβαια καθώς ως πρώην αθλήτρια της ρυθμικής γυμναστικής έχει το «μικρόβιο» της γυμναστικής μέσα της.

Η Όλγα Πηλιάκη διαθέτει ένα από τα πιο καλλίγραμμα κορμιά στην ελληνική σόουμπιζ! Όχι άδικα βέβαια καθώς ως πρώην αθλήτρια της ρυθμικής γυμναστικής έχει το «μικρόβιο» της γυμναστικής μέσα της!

Τα τελευταία χρόνια εργάζεται ως χορεύτρια και ηθοποιός. Απόλυτη προτεραιότητα για εκείνη αποτελεί η οικογένειά της, ο σύζυγός της Στέλιος Χανταμπάκης και τα δύο παιδιά τους, ο Μανώλης και η Μαλένα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Βαπτίστηκε και η Μαλενίτσα μας!!! (επιτέλους) 😊 και ήταν μια κυρία!! «Μόνο στο λάδι» απαντάει όταν τη ρωτάνε αν έκλαψε! Ευχαριστούμε πολύ τους νονούς μας @parovia_ και @pariskings που είναι πάντα στο πλευρό μας αλλά και τις υπέροχες @olgakaraververis και @ioanna.karaververis που επιμελήθηκαν με πολύ αγάπη, ουσιαστικά τα πάντα στη βάπτιση μας! Ήταν μια πολύ συγκινητική στιγμή για εμάς και χαίρομαι πολύ που τη ζήσαμε! Να είστε όλοι καλά! Τα φιλια μας! 😘😘

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ olgapiliaki στις

Την Τρίτη, η Όλγα Πηλιάκη μας έδειξε μέσα από το instagram, ένα ιδιαίτερο κατόρθωμά της. Η γνωστή γυμνάστρια ανταποκρίθηκε στη νέα πρόκληση, γνωστή ως bottle cap challenge και μετά από πολλές προσπάθειες φορω΄ντας το ολόσωμο μαγιό της και με μια πιρουέτα τα κατάφερε!

Ενθουσιασμένη δημοσίευσε ένα video στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και σημείωσε: «Δε θα σας το κρύψω! Χρειάστηκαν πάνω από 50 προσπάθειες για να το πετύχω! Αλλά τα καταφέραμε!!»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ