Η πρώην σύζυγος του Αμπράμοβιτς στην αγκαλιά του Νιάρχου

Η πρώην σύζυγος του Αμπράμοβιτς στην αγκαλιά του Νιάρχου

Τρελά ερωτευμένοι είναι σ η πρώην σύζυγος του Ρώσου Κροίσου Ρομάν Αμπράμοβιτς, Ντάσα Ζούκοβα με τον Σταύρο Νιάρχο.

Τρελά ερωτευμένοι είναι σύμφωνα με τα αμερικάνικα tabloids η πρώην σύζυγος του Ρώσου Κροίσου Ρομάν Αμπράμοβιτς, Ντάσα Ζούκοβα με τον σύντροφό της και Έλληνα κληρονόμο της γνωστής εφοπλιστικής οικογένειας, Σταύρο Νιάρχο.

Σύμφωνα με την Page Six, ο γάμος δεν αποκλείεται να έρθει μετά το νέο έτος, καθώς το ζευγάρι εμφανίστηκε πολύ ευτυχισμένο στο λαμπερό πάρτι γενεθλίων της Ντάσα Ζούκοβα στη Νέα Υόρκη.

Καλεσμένοι στο πάρτι της πρώην συζύγου του Ρομάν Αμπράμοβιτς ήταν η Λιβ Τάιλερ, ο Ντέιβιντ Μπέκαμ και άλλες διάσημες προσωπικότητες.

Η Ντάσα μετά το διαζύγιό της από τον Αμπράμοβιτς ζει στη Νέα Υόρκη με τα δύο παιδιά τους, τον δεκάχρονο Άαρον Αλεξάντερ και την 6χρονη Λέα Λου. Ήταν η τρίτη σύζυγος του Ρώσου Κροίσου.

Από την άλλη πλευρά ο Σταύρος Νιάρχος χώρισε από την αρραβωνιαστικιά του, το μοντέλο Τζέσικα Χαρτ το 2017.

Ο Ελληνας κροίσος είχε σχέση για έξι μήνες με τη Μέρι Κέιτ Όλσεν την οποία άφησε για την Πάρις Χίλτον με την οποία είχε σχέση επίσης για έξι μήνες. Συνήψε ένα σύντομο ειδύλλιο με τη Λίντσεϊ Λόχαν, ενώ για εφτά χρόνια είχε σχέση με την Τζέσικα Χαρτ πριν γνωρίσει την Ντάσα.

Αν και αποφεύγουν τις δημόσιες εμφανίσεις, ο Σταύρος Νιάρχος και Ντάσα Ζούκοβα είναι αχώριστοι και ερωτευμένοι, ενώ πλέον η σχέση τους μετρά περίπου δύο χρόνια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ