Αγγελική Δαλιάνη: Σε σοκ με την άγρια δολοφονία στο Περιστέρι

Αγγελική Δαλιάνη: Σε σοκ με την άγρια δολοφονία στο Περιστέρι

Η γνωστή καφετέρια του ανήκει

Σε πλήρη εξέλιξη είναι οι έρευνες της αστυνομίας για την εν ψυχρώ δολοφονία νεαρού άνδρα σε καφετέρια στο Περιστέρι.

Μέχρι αργά το βράδυ το θύμα δεν είχε ταυτοποιηθεί ενώ άγνωστα παραμένουν και τα κίνητρα της δολοφονίας με όλα τα ενδεχόμενα να παραμένουν ανοιχτά και να εξετάζονται.
Η δολοφονία σημειώθηκε λίγο πριν τις 8 το βράδυ σε καφετέρια που ανήκει σε ζευγάρι γνωστών ηθοποιών, στην οδό Περικλέους στο Περιστέρι.

Θέμα χρόνου είναι η ταυτοποίηση του δράστη της ανθρωποκτονίας νεαρού άνδρα, χθες το βράδυ, σε καφετέρια στο Περιστέρι, που διατηρεί ο Μάνος Παπαγιάννης, μαζί με την σύζυγό του, επίσης ηθοποιό, Αγγελική Δαλιάνη, στο Περιστέρι, ένας άνδρας πυροβόλησε στο κεφάλι έναν άλλο άνδρα.

Το πρόσωπο του εκτελεστή, ο οποίος δεν είχε καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του, έχει καταγραφεί καθαρά από κάμερες ασφαλείας. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο δράστης συνομιλούσε με το θύμα, ενώ σε κάποια στιγμή οι δύο άνδρες διαπληκτίστηκαν. Ο δράστης στη συνέχεια βγήκε έξω και μετά από λίγο επέστρεψε στην καφετέρια και πυροβόλησε στο κεφάλι το θύμα. Αμέσως μετά ο δράστης έφυγε από την καφετέρια, που ανήκει σε γνωστό ηθοποιό, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες τον περίμεναν έξω συνεργοί του.
Η αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα ως προς το κίνητρο της δολοφονίας.

https://www.instagram.com/p/Bxh0BB2ou_y/?utm_source=ig_embed

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ