Παπαντωνίου: Τι απαντά για τον χωρισμό από την Τούνη

Παπαντωνίου: Τι απαντά για τον χωρισμό από την Τούνη

Με ανάρτηση στο λογαριασμό στο Instagram, απάντησε ο Νώντας Παπαντωνίου στην δήλωση της Ιωάννας Τούνη σχετικά με τον χωρισμό τους

Το μεσημέρι της Κυριακής η πανέμορφη Ιωάννα Τούνη αποκάλυψε πως πια… είναι ελεύθερη και ωραία, αφού εδώ και λίγο καιρό, εκείνη και ο Νώντας Παπαντωνίου έχουν αποφασίσει να ακολουθήσουν διαφορετικούς δρόμους.

Η ανακοίνωση του χωρισμού ήρθε από την ίδια, και μάλιστα, μέσω του λογαριασμού της στο Instagram, καθώς ερωτήθηκε πολλές φορές για την αιτία της απουσίας του αγαπημένου της από τους εορτασμούς των γενεθλίων της.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Happy 1 year anniversary baby ❤️ @nodas_papadoniou #love #luckiestwomanintheworld

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ι ω ά ν ν α Τ ο ύ ν η (@j.touni) στις

Μεταξύ άλλων η ξανθιά καλλονή ανέφερε: «Μου έχετε στείλει πάρα πολλά μηνύματα και με ρωτάτε γιατί έλειπε ο Νώντας από τα γενέθλια μου χθες.

Είναι μια σχέση που εγώ η ίδια έχω εκθέσει στα social media μου, οπότε πιστεύω πως είναι σωστό να σας πως έχουμε χωρίσει εδώ και ένα μήνα. Έχουμε πολύ καλές σχέσεις μεταξύ μας και αγαπιόμαστε πολύ».

Από την πλευρά του ο μπασκετμπολίστας Νώντας Παπαντωνίου, θέλησε να απαντήσει στην εν λόγω δήλωση με μία ανάρτηση, στο προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Λίγη ώρα μετά, συγκεκριμένα, από την δήλωση της Ιωάννας Τούνη, εκείνος ανάρτησε μία… αινιγματική φωτογραφία, στην οποία απεικονίζεται ο ίδιος μαζί με ένα φίλο του σε καράβι, με προορισμό το νησί της Πάρου.

Δείτε την αινιγματική ανάρτηση:

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ