Η πληρωμένη απάντηση της Kate Upton για τα υποτιμητικά σχόλια και το body shaming (vid)

Η πληρωμένη απάντηση της Kate Upton για τα υποτιμητικά σχόλια και το body shaming (vid)

Η χυμώδης και εκρηκτική Kate Upton έχει αποκλειστεί από επιδείξεις μόδας και από την Victoria Secret λόγω σωματότυπου και φρόντισε να δώσει την δική της απάντηση σε όλα αυτά.

Η Kate Upton, πασίγνωστο μοντέλο και ηθοποιός, βρίσκεται στο επίκεντρο μιας κουβέντας περί «κανονικότητας» του γυναικείου σώματος, αλλά και των προτύπων που προβάλουν οι οίκοι μόδας παγκοσμίως.

Παραβρέθηκε στην εκπομπή «Watch What Happens Live with Andy Cohen» και από τις πρώτες τις ατάκες αφορούσαν το σόου της Victoria Secret: «Ξέρετε κάτι; Αρρωσταίνω με το να βλέπω συνέχεια τον ίδιο σωματότυπο γυναίκας. Πρέπει να μην υπάρχουν σωματικοί αποκλεισμοί, αλλιώς το σόου καταντάει βαρετό».

Στο παρελθόν η διευθύντρια δημιουργικού της Victoria Secret είχε αναφερθεί στον αποκλεισμό της Kate Upton από το σόου με την εξής ατάκα: «Η VS δεν θα την χρησιμοποιήσει ποτέ στο ετήσιο σόου της. Η εμφάνισή της είναι πολύ συνηθισμένη. Μοιάζει με γυναίκα ποδοσφαιριστή, με τα πολύ ξανθά μαλλιά και αυτό το πρόσωπο που ο καθένας με αρκετά χρήματα μπορεί έξω και να το αγοράσει».

Το τηλεοπτικό σόου της VS βέβαια πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο όσο περνούν τα χρόνια, με αποκορύφωμα την ανακοίνωση της εταιρίας τον περασμένο Μάιο πως θα επανεξετάσει την συμμετοχή της στα τηλεοπτικά σόου τα οποία μπορεί μετά από 20 χρόνια να σταματήσουν. Η κριτική που δέχεται είναι σφοδρή σχετικά αποκλεισμό της «διαφορετικότητας» από τα σόου της, αλλά και εξ αιτίας των σχολίων που έκανε ο πρώην επικεφαλής marketing του brand, Ed Razek, για τα trans και τα plus size μοντέλα.

https://www.instagram.com/p/B1VDhFqHutJ/

Η Upton από την πλευρά της έκανε εξώφυλλο για το περιοδικό Health Issue με αρετουσάριστες φωτογραφίες, δηλώνοντας σχετικά: «Ήταν μια πολύ δύσκολη απόφαση που έπρεπε να πάρω γιατί ήταν μερικούς μήνες μετά τη γέννηση του μωρού μου», εξήγησε το μοντέλο, «αλλά σκέφτηκα ότι ήταν πραγματικά σημαντικό επειδή είμαστε περιτριγυρισμένοι από τόσο πολύ ρετουσάρισμα και με τα φίλτρα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουμε χάσει την επαφή με το τι είναι πραγματικό και τι όχι».

Σε δηλώσεις της άλλωστε στο περιοδικό Glamour αποκάλυψε πως είχε δεχθεί body shaming. Λεκτικές επιθέσεις δηλαδή από σχεδιαστές μόδας και φωτογράφους που της έλεγαν πως δεν υπάρχει πιθανότητα να κάνει καριέρα με αυτό το σώμα και πως έπρεπε να χάσει πολλά κιλά για να προχωρήσει στον χώρο της μόδας. Η πορεία της βέβαια τους διέψευσε πανηγυρικά…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ